≡ Menu

Модерни и същевременно практични

Наближавайки Коледните и Новогодишните празници в атмосферата започва да витае празнично настроение. А то само по себе си ни навява на мисълта за предстоящото разменяне на подаръци. Колко вълнуващ момент, не защото толкова се нуждаем от определено нещо, а защото очакваме изненада от най-близките си хора. Какъв е подаръка на които всеки би се зарадвал? Това е персоналния подарък. Той представлява нещо което получателя ще използва лично за себе си.

Най-често това са дрехите и обувките. Когато ни бъде подарена дреха ние сме най-доволни, защото това е нещо което ни е винаги необходимо! Много и различни са дрехите които можем да подарим, но една от тях е наистина универсална и тя е тениската. Тя е дреха която можем да носил през всеки сезон и да се чувстваме добре и комфортно!

Много лесно я съчетаваме с различни други дрехи от рода на дънки, клинове и панталони и знаем, че стои отлично. Без никакви притеснения я носим дори през зимния сезон, когато е трудно да се прецени колко трябва да се обличаме. Когато ни стане студено ние просто слагаме една блуза с дълъг ръкав отгоре и готово! А пък когато излезем на купон в някоя дискотека или механа е неизбежно от танците и отоплението да не ни стане топло и оставаме само по тениската.

Комфорта е на първо място и не би било добре да го пренебрегваме. Всичките и приятели и близки биха се зарадвали на такъв подарък и не биха го забравили. За всеки повод и по всяко време можем да разчитаме на нашата тениска. Когато добавим пък и някои друг аксесоар ние сме готови за излизане. Този сезон най-често използвания е шалът, шапката и ръкавиците. Зимата е люта, но пък това ни помага да се снабдим с още няколко готини нещица, като тези. Колко фино и елегантно би било ако облечем една красива стилна тениска и добавим нежен класически шал. Или пък някои които да бъде от коприна и да ни придаде още повече блясък. Ето по този начин вече сме готови да посрещнем празниците.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!