≡ Menu

Модерни и елегантни със зимни дамски ботуши

Вече сме в края на октомври и ни предстои да посрещнем поредната зима. В някои от студените октомврийски дни ние си задаваме въпроси като: „готови ли сме за зимата? Имаме ли подходящи обувки за новия сезон? и т.н.”. Ботушите си остават фаворити за избора на дамски обувки през най-студените месеци от годината. Това е така, не само защото пазят краката от студа и са модерни, но и защото могат с лекота да се комбинират с останалата част от облеклото. Зимните дамски ботуши през този сезон са идеални за жените, които обичат да им бъде уютно. Топло кафявото е един от най-модерните цветове за 2012/2013 година, а дебелите и плоски, не много високи високи токчета също са актуални и именно това увеличава усещането за уют и комфорт при зимните дамски ботуши. При ежедневните модели с равни подметки повечето дизайнери вграждат модерната през последните няколко сезона платформа и по този начин отново усилват комфорта в ежедневието. Без значение дали са изработени от кожа или велур, кафевите дамски ботуши ще имат силно присъствие в предстоящия зимен сезон.

В своите колекции водещите световни дизайнери залагат не само на топло кафявото, но и на много модерните бордо и виола.

Класическите черни дамски ботуши не липсват и през този сезон в магазините за обувки онлайн, поради фактът, че заедно с кафевия цвят, черният е един от най-лесно съчетаващия се цвят.

Каубойските ботуши с типичния си заострен връх отново се завръщат на модните подиуми, а разнообразието е по-голямо от всякога, като има дори и някои модели на платформа.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!