≡ Menu

Кожените поли са хит през есен-зима 2014-15 година

Кожата е една от най-модните материи за предстоящия сезон. Кожените поли бяха представени прекрасно от водещи дизайнери и стилисти, както и дизайнерски марки като Balmain, Gucci, David Koma и Phillip Lim. А пък що се отнася до багрите, най-добре ще е да заложите на класическите такива. За разлика от предходния сезон, кожените поли са най-вече в черни и кафяви тонове. Въпреки че, естествено, изключения има под вида на светли оттенъци.

Абсолютно нов тренд е полата от щраусови пера. Пред модерните дами излиза на първо място въпроса с какво се носи подобна пола? За това е най-добре да видите как са решили проблема известните модни икони. След прочитането на тази публикации, можете да откриете в уеб сайта „Яки дрехи“ във всякакви размери, според всички модни тенденции, както мъжки, така и дамски дрехи онлайн.

През есен-зима 2014/15 много модни ще са полите с прихлупени кройки. Това не е въобще ново и винаги се е предпочитало от много жени. Те са перфектни за жени с фигура т. нар. „триъгълник“, като ги прави супер елегантни и изтънчено красиви. Строгите и сдържани способи като тези, които бяха презентирани в колекциите на „Армани“ и „Портс 1961“ са перфектни за офис и бизнес; романтична пола от Рабан ще бъде пък добра възможност за една есенна разходка в парка.

Най-любими на бизнес дамите поли са тези тип „молив“, които са много модни през следващия сезон. Със сигурност можем да кажем, че полата тип „молив“ вече се е превърнала в класика – нещо, което е хубаво да присъства в гардероба на всяка една модерна жена. Благодарение на своето изящество и стил, тази пола „молив“ прави жените визуално да изглеждат по-секси, но едновременно с това модерни и стилни. Дължината може да е различна, но е добре да се отчете, че повечето „молив“ полички с модни седмици тяхната дължина е малко под коляното.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!