≡ Menu

Кожените чанти на Maserati

В света на модата има място за всички. Ако разграничим половете, жените са тези, които разбират от мода, дават най-ценните модни съвети и комбинират дори несъвместими неща. Мъжете, обаче, също не са за изхвърляне. Все пак, те могат да се приведат в приличен вид най-добре, чрез съветите на друг мъж. Разликата е, че другият има талант, въображение, креативност и пари, за да се превърне в идол на мъжката мода. Неслучайно, световно-известните марки дрехи, обувки, чанти и т.н, се създават както от жени, така и от мъже дизайнери и досега оплаквания няма… А и да има, никой не ги чува.

И, като заговорихме за известни дизайнери и техните „творения”, Maserati пусна свой модел чанта. Ще кажете, къде са моделите автомобили, къде кожени чанти… Ами тук. Заедно с италиански дизайнери, компанията създаде чантата за мъже, с логото на Maserati. Моделът се продава в два размера, циповете му са специални – предпазват отличното вещите ви. Освен това, чантата е водоустойчива, не може да се одраска и ще бъде перфектно съчетание с чифт стилни черни обувки.

Да не забравим и цената на тези известни кожени чанти – 390,00 и 420,00 евро, съответно за малкия и големия размер. Може да ги намерите и онлайн, ако пък си купите и такъв автомобил, цялостното ви представяне пред женската аудитория ще е грандиозно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!