≡ Menu

Как да съчетаете дамски каубойски ботуши с рокля

Съчетавайки каубойските дамски обувки с рокля, определено ще покаже Вашата интересна страна, докато едновременно с това остава и една женска сладка нотка.

Изберете правилната дължина

Ако изберете рокля с твърде дълга дължина, вие ще скриете красотата на Вашите ботуши, но от друга страна – ако роклята Ви е твърде къса ще изглежда много по-евтино, от колкото сладко. Изберете рокля, която стига до малко над коляното, така тя ще ви покаже в най-добра светлина.

Не преигравайте

Този модел дамски ботуши правят голямо впечатление сами по себе си. За да се предпазите от наличието на твърде много неща (наведнъж) и от претрупване, най-добре ги съчетайте с изчистени дрехи, които не трябва да имат много декорации. Помислете за семпли бели рокли, такива с флорални щампи, както и малки черни рокли. Придържайте се към прости, но все пак атрактивни аксесоари като очила и чанта тип торба. Когато ги съчетаете с каубойска шапка ще изглеждате повече “Хелоуин”, отколкото “модерна”.

Изберете топли дрехи

Въпреки, че се съчетават най-често с рокли през лятото, няма никаква причина, поради която не може да ги носите както през есента, така и през зимата! Добавете топли чорапогащи или клин, които ще допълнят цветовата гама и наметнете една жилетка. За зимния сезон добавете вълнена рокля и шал за по-уютен и топъл вид.

Поиграйте си с цветовете

Не е задължително да се хвърляте задължително на кафявата цветова гама – заложете на нещо нестандартно, например розово. Не се страхувайте да изразите своята индивидуалност чрез смели цветове и направете впечатление.

Само не забравяйте, че каубойските дамски ботуши сами по себе си са впечатляващи, а добавянето на ярки цветове и текстури ги прави още по-приключенски. Придържайте фокуса върху тях като запазите останалата част от ансамбъла ви семпъл, за да се допълни целия ви моден облик.

Текстурата е от значение

Част от съблазънта им е здравия велур и маслената кожа, от които са направени. Съхранявайте вашия поглед свеж, като изберете други интересни текстури за вашата рокля. Материали като деним и памук придават допълнително мекота. Дантелата е още по-добър избор, който може да изберете. Не избирайте нищо с камъни и други бляскави декоративни елементи, които са способни да откраднат цялото внимание от Вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!