≡ Menu

Изпратете доставка на букети направени лично от вас

Ако търсите нови начини да изненадате вашите близки направете го с помощта на цветята. Вместо да поръчвате поредната доставка на букети, по-добре поръчайте да ви доставят цветя и с тях вие лично направете букети, които да понесете на вашите близки.

Любими цветя

Много хора имат любими цветя, така че помислете си дали няма да е най-добре да заложите на сигурно и да направите красив букет с любимите цветя на вашата приятелка например. Така ако тя обича лалета вие спокойно можете да й направите един голям букет от лалета в различни цветове. Ако обаче не знаете кое е любимото й цвете, но знаете кой е любимия й цвят може да подберете различни цветя, но в един и същи цветови нюанси. Така например ако нейния цвят е розовия можете да използвате розови рози, лилии, карамфили, маргаритки и гербери.

Изкуствени цветя

Изкуствените цветя са вечни, разполагат с голямо разнообразие от видове и обикновено са по-достъпни, отколкото истинските цветя. Някои от тях изглеждат евтини, но в действителност висококачествените копринени цветя често изглеждат като истински. Използвайте солидна цветна ваза, за да скриете факта, че вазата е без вода, или пък използвате кристална ваза, а празното пространство попълнете с декоративни сини камъчета. Изкуствените цветя понякога са най-добрия избор особено ако приятелката ви има алергия към цветя и полени.

Ако искате да направите един наистина уникален букет, които да изпратите на вашата половинка направете комбинация между свежи и изкуствени цветя. А за да бъде изненадате пълно можете да й го изпратите по куриер и да проверите дали ще открие разлика между вашата ръчна изработка и професионалната.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!