≡ Menu

Дайте на жените чанти, те знаят какво да правят с тях

Дамите обожават чанти и това е ясно на всички. Независимо от това дали отиват на дискотека, бар, вечеря, разходка в парка или просто на работа, видовете чанти са съобразени с различните поводи, на които може да се озове една жена, както и с различните характери на жените. По тази причина ако сте жена и искате чанта, то много лесно можете да си закупите дамски чанти онлайн от всеки сайт за дамски чанти или пък да обиколите магазините за чанти и обувки. Можете и да се спрете на дамски чанти на ниски цени или пък на едни от най-скъпите такива. Изборът е ваш. Вие сте жена и като такава би трябвало да знаете какво да правите с една дамска чанта, но дали наистина е така? Знаете ли наистина как да се възползвате от чантата си и тя да прикрива някой ваши недостатъци?

Ние сме хора в крайна сметка. Като такива имаме проблеми и неща, от които се притесняваме. Така наречените комплекси, които не са никак полезни, но какво да се прави, имаме ги. Те ни карат да се чувстваме дискомфортно на моменти. Дамски чанти могат обаче да помогнат в този случай.

В такива моменти например трябва да избираме чанти, които са в противовес с нашата структура и телосложение. Така например, ако сте миньонче, и искате да ви смятат за по-висока от това, което в действителност сте, то трябва да захвърлите чантите с дълги дръжки. За вас са чанти с голям обем.

Ако сте дама с по-закръглени форми, то изберете правоъгълните дамски чанти, както и тези, които са средни по размер. Не залагайте на малки чанти. Чанта без дръжки в малки размери ще се губи в ръцете ви и това ще ви кара да изглеждате още по-закръглена от това, което сте в действителност. Ако сте по масивна в зоната на талията и бедрата, то за вас са чанти, които имат къси дръжки и свършват около мишниците. Тези чанти, които свършват около проблемната ви зона, ще направят така, че тя да изглежда още по голяма.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!