≡ Menu

Часовниците на Calvin Klein – дизайнерски продукти

Calvin Clain chasovniciГолямо предимство е да разполагаш с часовник на Calvin Klein. Марката предлага висококачествени дрехи, парфюми, бижута, очила и часовници. Що се отнася до часовниците на компанията, екипът й се старае да предлага само висококачествени модели. Затова за разлика от други компании, предлагащи дизайнерски продукти, тя залага на богатите възможности на швейцарския производител Swatch Group. Компанията Calvin Klein е популярна със своите стилни часовници. Тя е предпочитана от мъжете и дамите с по-открояващ се стил. Дамските модели са елегантни, а корпусите им са с разнообразни форми. Те разполагат с кварцови механизми и са с изключително модерна визия. Мъжките модели тип хронограф се отличават с интелигентни технологии и атрактивен дизайн. Разполагат с кожени каишки. Въплъщават традициите в швейцарското производство на часовници. Те са със здрави метални корпуси, кожени каишки и разполагат с редица функции. Разполагат с всичко необходимо, за да се харесат на почитателите на активния начин на живот.

Компанията предлага на представителите на силния пол и стилни часовници с метални верижки. Техният изчистен дизайн осигурява комфорт по време на носене и същевременно ги прави подходящи за носене при всякакви поводи. Впечатление сред мъжките серии на компанията прави серията Bold. Тя включва модели с изчистен дизайн, кръгли или правоъгълни корпуси от неръждаема стомана, както и висококачествени каишки. Сред дамските модели също има такива, които се отличават с изчистен и елегантен стил. Отличават се тези с правоъгълна форма на циферблата. Някои са със златно покритие, което допълва излъчването им за класа. Особено атрактивни са моделите с елипсовидна форма на циферблата. Те са с тънки метални гривни и приличат на едни истински бижута. Като цяло фантазията на дизайнерския екип на компанията до голяма степен е вложена в изработката на дамските часовници. При тях се наблюдава експериментиране не само с различни материали, но и с форми. Дамските модели са атрактивни, защото всеки от тях се отличава със собствен стил и би подчертал перфектно визията на своята притежателка.

В този смисъл дизайнерските продукти на компанията със сигурност биха се харесали на представителките на нежния пол, защото те със сигурност ще могат да се похвалят с часовник с модерна визия, създаден от дизайнери. Както знаем, следването на модните тенденции е от особено значение за всяка дама и от Calvin Klein са способни да отговорят именно на това търсене. Не случайно сред дамските модели има такъв, кръстен Sofistication (в превод от английски – изтънченост). Това наименование доста добре въплъщава мисията на екипа на Calvin Klein да предлага дизайнерски продукти с изтънчен стил. Стремежът на компанията да предлага първокласни продукти с модерна визия е допринесло за привличането на повече клиенти и днес марката е доста популярна и сред любителите на часовниците.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!