≡ Menu

Ботуши за различните възрастови групи жени

ботуши

дамски ботуши

Дамите в различните възрастови групи имат различни разбирания за модата, както и различни наклонности, мислят различно и се обличат и обуват по подобаващ за тях начин. Не е редно да слагаме всички жени под един общ знаменател, и поради това сме ги подредили според тяхната възраст, и искаме да ви запознаем с техните предпочитания и влечения относно ботушите им според това на колко години са те.

Каква е жената до 22?

До тази си възраст девойките са в двете крайности. Те или още не са израстнали, или са станали вече зрели жени. За недорастналите мадами е известно че те все още обичат скъпите подаръци, марковите стоки, както и плюшените детски играчки. Но що се отнася до дамските им ботуши, един от най-добрите варианти за тези девойки са тези в елегантния стил на висок и тънък като пирон ток. Добрите производители и търговци предлагат на пазара множество разновидности, и съответно могат да се изберат най-добрите от тях. Ако жената вече е узряла и е изградила кариера, независимо че е още на 22, та вече знае какво иска от живота, и за нея то е по-лесно постижимо. За този тип жени всеки сюрприз или подарък, който е свързан с работата или кариерата им е още една идея за добрата им визия. Такъв един подарък за нея би бил чифт стилни дамски ботуши или обувки с остър нос. С тях нейното самочувствие ще е на по-високо ниво, а също така ще всява респект сред околните.

Каква е жената над 35?

Възрастта около 35 е доста деликатна, и жените са в разцвета на красотата си. Доста от тях се разхубавяват след раждане, и започват да търсят равносметката от живота си, както и си дават сметка за своите успехи и неуспехи през него. Това е и женската възраст на лукса. Стремят се да изглеждат все по забележителни за околните, и често нахлуват ботушите с токове, които са избирали дълго със своя любим. По захлюпените от тях, също обуват такива само че малко по-ниски, но има една група жени от тази възраст които държат на комфорта, и носят дамски ботуши на платформа.

Дамите над 50

С течение на годините и дългия опит от живота, жените стават по-пестеливи и търсят все по-практичното и удобното. Повечето от тях са станали вече баби на внучета, и техния стремеж е да удовлетворяват техните желания. Но най-хубавото на тази възрастова група мадами е, те те често се сещат за миналото и красивия си външен вид на младини, и тайничко им се приисква да носят ботуши на ток, но вече не могат да ходят на него. Но за това пък техните дъщери или внучки ги носят, а дамите над 50 прибягват към практичните и удобни дамски ботуши на съвсем нисък ток, равни или с платформи. Един такъв ботуш е за предпочитане за техните години, защото те са с известна широчина, а много от тях имат травми в краката получени на младини от носенето на неудобни обувки.

Вярваме, че материала ви е бил полезен и сега доста по-лесно ще се ориентирате когато избирате моделче за вас. Но ако намерите и кой да ви ги купи, ще е още по-добре. А ако не знаете от къде, препоръчваме Ви магазина ни, който е един от сайтовете предлагащи всички видове обувки, ботуши, чехли, боти, сандали и маратонки за мъже и жени от всички възрасти и работи онлайн без прекъсване!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!