≡ Menu

Бадемово масло за коса – цена и разнообразие

Уникални са свойствата на чудодейното бадемово масло за коса, а неговата цена може да бъде също толкова разнообразна и примамлива. Лесно достъпно е на пазара сред множеството козметични продукти, които съумяват да се грижат пълноценно за вида и състоянието на този тъй важен елемент от нашата визия. Добре поддържаната външност е огледало на отношението ни към самите нас.

Бадемово масло за коса – цена и качество

Сблъсквали сме се с много ситуации в живота, в които стигаме до заключението, че качеството определя цената и обратното. В нашия случай, обаче, това не би било приложимо. Дължи се на изключително ниските и достъпни цени на продуктите, извлечени от бадеми, които го превръщат в широко приложим и използваем продукт. Маслото, което е изградено изцяло от сто процента натурални съставки, е истинска съкровищница.

Грижи се както за растежа, така и за поддържане структурата на косъма. Ако се стремим към постигане на здрава и гъста коса, то нашето рентабилно решение е бадемово масло. Дамите, които желаят да постигнат млада и гъвкава коса, е добре веднъж в седмицата да си приготвят маски с бадем. Може да масажират скалпа с малко количество от продукта или да нанесат в краищата след като отмият косата.

Маски за коса с бадемови масла

Най-хубавото при този продукт е, че може да се ползва от хора на всякаква възраст. Това не ни ограничава ни най-малко в употребата му. Освен всичко останало това вещество действа и загряващо. Ако слънчевите лъчи са изсушили прекомерно краищата на косата, то ежедневното нанасяне на оскъдно количество бадемов разтвор би повлияло изключително благоприятно за освежаването и възстановяването и.

Една супена лъжица масло от бадеми, в съчетание с един жълтък, супена лъжица мед, хининова вода, супена лъжица конски витамин и супена лъжица водка, е в състояние да извърши чудеса с нашата коса. Не са нужни шампоани, балсами, маски, кристали и каквито и да е други скъпи продукти, след като ефекта от посочената маска е наистина невероятен. Може да се прилага цял живот и резултатът винаги ще бъде един и същ.

История на бадемите

Латинското наименование на бадемите – Amygdalus – произлиза от името на младата и красива финикийска богиня на красотата Амигдала. Нейния прекрасен вид представлявал свидетелство за полезните и благоприятни свойства на растението и продуктите, извлечени от него.

Намира широко приложение в маските за коса, тъй като подхранва корените. Подсилва блясъка, стимулира растежа и подобрява еластичността и гъвкавостта на косата. На пазара можем да се сблъскаме с различни цени на бадемово масло за коса. Най-важното, което трябва да запомним е, че продуктът трябва да бъде изцяло натурален.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!