≡ Menu

3 дамски парфюма които няма да забравите никога!

Днес е последният ден на Август но краят на лятото все още не е дошъл! И с тази мисъл бяха представени и тези 3 парфюма които няма да забравите никога!

За какво ще става на въпрос в днешната статия?
Днес определено ще говорим за тези 3 парфюма специално представени за края на летният сезон през 2014-та година, специално за дамите които не се отказват от лятото и го обичат с цялото си сърце.

Дамски парфюм 1

Първият парфюм който ще бъде представен след броени дни пред публика е първият парфюм на американският дизайнер Christian Siriano, а името му ще бъде Silhouette. За първият си парфюм младият дизайнер каза:

„Парфюмът е предмет, продукт който стои дълго време и издържа на всички предизвикателства в съвременната мода. Аз искам първият ми парфюм да е толкова качествен, че за него да се говори дори след 50 години…“

От цитатът по-горе се вижда смелостта и това, че в Christian Siriano Silhouette определено няма да се прави компромис и можем да очакваме един перфектен и уникален парфюм.

Дамски парфюм 2

Това ще да е Aigner N°1 Oud Etienne, поредният унисекс парфюм, който видяхме през последните седмици да се надига от лабораторията. Аз винаги съм била на мнение, че колкото балансиран да е един парфюм той никога не е строго „унисекс“, тоест базирано на настроенията и предпочитанията на създателят си той винаги е малко повече дамски или мъжки. И в този ред на мисли истински унисекс парфюм е почти невъзможно да бъде създаден, но това не означава, че унисекс парфюмите не могат да бъдат дори едно ниво над останалите…

Aigner N°1 Oud Etienne успява да постигне това според мен, едно ниво над останалите… Неговият аромат покрива диапазона от крайно женствен до почти мъжки, а в този обхват на желания има страшно много дами които все още не са открили своят парфюм.

Дамски парфюм 3

Knot е най-новият парфюм от колекцията на Bottega Veneta, който е по-лек и възнесен от предходните ухания от същата линия. Неговият цветен аромат е изключително лек и приятен подходящ за ежедневна употреба през пролетта, есента или както тук го наричаме „Циганско лято“.

Къде можем да открием още дамски парфюми за сезона?

Има само едно истинско място където винаги можете да наблюдавате новите ухания и това е сайтът ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!