≡ Menu

Web hosting се включва силно в cloud хостинг иновациите

Web hosting избра специална компания, която да предоставя на клиентите им иновационна хостинг услуга. Това е Jelastic Inc. Те се представят като първият доставчик, който предлага Platform-as-Infrastructure. Клиентите на Web hosting могат да получат две седмици безплатен достъп до това решение.

Платформата
Jelastic Inc. предоставя на потребителите специален софтуер, който дава възможност на клиентите да имат бърз достъп до cloud хостинг услугата. Тя може да се използва и от други доставчици, на които ще осигури голяма възвръщаемост на инвестициите.

Предвидено е пакетът да съчетава PaaS и IaaS в едно. Доставчиците на този вид услуги могат да инсталират Jelastic на сървърите и бързо да добавят нови клиенти, които търсят възможност да разгръщат и да управляват приложения в cloud услугата.

“Нашите клиенти винаги са разчитали на Web hosting да осигури корпоративен клас хостинг решения. Освен това ние можем да предложим на клиентите и обслужване, което е от световна класа”, казва главния изпълнителен директор на Web hosting Anton Resnick. “Нашата нова cloud хостинг услуга дава възможност на потребителите да задвижват системата си благодарение на Jelastic. Това е пакет, който се отличава от останалите със своята мащабируемост и надеждност. Това ще е наистина голямо облекчение за фирмите, които използват приложения от cloud решението”, казва той, като не проявява излишна скромност.

Функции, подходящи за всички
Jelastic позволява на потребителите и разработчиците на предприятията да разположат нови или стари приложения в cloud сървъра. На тях няма да им се налага да правят каквито и да било промени в кода. Това е голямата сила на функцията за мащабируемост. Освен това потребителите могат да не се притесняват от затруднения в достъпа – забавянето на може да бъде повече от една секунда. Премахната е и опасността от атаки в данните, защото сигурността им е основен приоритет на компанията.

Разработчиците могат бързо да създават приложения и бази данни. Те ще могат да осигурят достъп до приложенията на всички потребители, които се нуждаят от тях. В допълнение има и автоматични вертикални и хоризонтални функции за мащабиране. Едно от най-големите предимства на този хостинг план е ценообразуването. То се прави на базата на използваните ресурси. В момента, в който те не са необходими, таксите за тях спират да текат. Когато клиентите се нуждаят от ъпгрейд на плана, той също толкова лесно може да бъде осигурен. Така предприятията плащат само за използваните ресурси, което води до повишаване на ефективността и намаляване на разходите за управление.

“Web hosting е признат като водещ доставчик на хостинг услуги за бизнеса. Горди сме да можем да кажем, че компаниите, които са в нашето портфолио, са от всякакъв мащаб и ние сме винаги развълнувани да си сътрудничим с тях”, каза главният изпълнителен директор на Jelastic, John Derrick.

„Тъй като все повече предприятия се стремят да разгърнат нови и съществуващи приложения в рамките на своя cloud сървър, за нас беше много важно да намерим подходящо решение, което да разреши възможните проблеми. Сега това позволява бързото внедряване, което е лесно за управление и осигурява напълно автоматично мащабиране . Platform-as-Infrastructure на компанията Jelastic и поддръжката и обслужването на клиенти, което предоставят Web hosting са наистина най-доброто решение, което можете да получите в света на хостинг услугите от типа на cloud сървърите за корпоративни клиенти”, казва още той.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!