≡ Menu

Руска телевизия в България за руско-говорящите туристи

Всяко лято десетки хиляди гости от Русия, Украйна, Армения, Беларус и други руско-говорящи държави посещават курортите по българското Черноморие, и всички те искат да гледат руска телевизия в България. Голяма част от тези гости прекарват по един и повече месеци на морския бряг, а други са собственици на имоти тук. За да удовлетвори техните нужди и желания, фирмата предлага на всички тях интернет руска телевизия.

Съвсем нормално е туристите да искат да са информирани за случващото се в тяхната родина, докато почиват в най-известните български курорти на Черно море. Най-удачният начин те да имат достъп до руски новинарски, спортни, детски, музикални и филмови програми е чрез интернет телевизия.

Използването на тази услуга е много лесно и изисква само интернет връзка, каквато се предлага в повечето реномирани хотели по Черноморието. След като се абонират за желания от тях пакет, зрителите могат да гледат предаванията на телевизора в хотелската си стая, на компютъра край басейна или пък на таблета, докато събират тен на морския плаж. Тази свобода и гъвкавост са възможни благодарение на това, че не са необходими антени и кабели, чиято употреба налага фиксирано местоположение на приемника.

Предлаганата от фирмата интернет руска телевизия е с отлично качество на картината, а каналите са над 100. Две от най-големите предимства на услугата, които особено впечатляват клиентите, са възможността за запис на предаванията и опцията за използването й на различни устройства. Архивирането на предавания е много полезна и практична функция, защото зрителите могат да гледат програмите по всяко време в рамките на двуседмичния период, за който се съхраняват. Иновативната интернет технология пък прави възможно гледането на телевизия не само на телевизор, както досега, но също и на компютър, както и на преносими устройства – лаптоп, телефон или таблет.

Телевизията заема важна част от нашето ежедневие, затова няма нищо странно, че хората искат да имат достъп до програми на родния си език, когато са на почивка в чужди държави. Благодарение на развитието на технологиите и иновациите, това не само е възможно, но е и много лесно. Сега туристите от бившия Съветски блок могат да гледат руска телевизия в България без никакви кабели и антени.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!