≡ Menu

Насърчете вота от местните бизнес сайтове в Google+

Търсенето се променя всеки ден. Това е и причината, поради която местният бизнес трябва да полага допълнителни усилия, за да се изкачи в резултатите на локалното търсене. Употребата на Google+ расте и резултатите стават все по-важни за локалното търсене. Като местен бизнес вие бихте искали да получите вотове +1 от много потребители и други собственици на бизнес. Това е наистина е чудесен начин да изпреварите конкуренцията в света на местното търсене.

Google+

Google+

Поставете бутони +1 на всяка страница от сайта си
Това е много просто упражнение, което трябва да изпълните. Вече сте видели, бутоните като Facebook Like или Tweet This – добавете и Google +1. Това ще се отрази добре на вашето локално търсене. Поставете бутоните на видно място, за да улесните своите потребители. Можете да го направите, като ги сложите близо да адресния бар. Да имате тези бутони на всяка страница означава, че някой може да кликне на тях. Като собственик на локален бизнес, вероятно и аудиторията ви е съставена от местни жители. Това означава, че повечето +1 кликания, които ще получите, ще са благодарение на тях.

Включете +1 бутона със съобщение във вашата Форма за контакт и страници „Благодаря”
В случай, че някой потребител е отворил вашата страница „Благодаря”, значи сте направили продажба. Това означава, че усилията ви за локалното търсене вече дават резултати. Това действие вече е накарало потребителя да се свърже с вашия бизнес на едно по-високо ниво. Затова трябва да имате +1 бутон на тази страница. Много е вероятно потребителите да го натиснат, като по този начин помагат за локалното ви търсене. Освен това е много добре да поставите линкове към вашите медийни профили.

Също така, след като го направите, можете да използвате и допълнение. Хубаво е да имате автоматичен отговор, за да благодарите на клиентите си, че са използвали вашия продукт или услуга. В този имейл можете да включите и +1 бутона. Това ще се отрази много добре на вашето местно представяне. Този вид писма са идеалното място да помолите за потребителско мнение. Някои от вашите клиенти могат да напишат коментари, които ще увеличат авторитета на бизнеса ви.
Бихте могли да включите и бутоните за останалите социални мрежи, в които имате профили.

Създайте страница Google+ за вашия бизнес
Направете си страница в тази социална мрежа. Започнете да добавяте местни бизнес сайтове и те вероятно ще ви отвърнат със същото. Това ще подобри класирането ви в локалното търсене.

Линк към вашите социални профили в имейл подписа
В случай, че вече не сте го направили, помислете и за това. Време е да имате повече последователи в социалните мрежи.

Без значение дали ви харесва, или не, Google+ има невероятно значение за локалното търсене. Значението му ще продължи да нараства и сред другите социални мрежи. Това е начин да спечелите повече трафик чрез местното дирене. Това са действия, които ще са безкрайно полезни за бизнеса ви. Не пестете време и усилия.

Социалните сигнали придобиват все по-голямо значение, затова не пропускайте да ги използвате при всяка възможност, която ви се удава. Изкачването в локалното търсене е много конкурентна среда, затова трябва да се полагат наистина доста усилия и да се следва стратегия, която е предварително изяснена стъпка по стъпка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!