≡ Menu

Лазерно многофункционално устройство Brother MFC-L2700DN

Ако ви е необходим монохромен лазерен мултифункционален принтер (MFP) за лична употреба или малък офис, MFC-L2700DW е един добър избор. Той добре се справя с обработката на хартията, предлага двустранен печат и автоматично подаване на документи. Предлага поддръжка на мобилен печат, който е твърде полезен, ако трябва често да печатате от телефона или таблета си.

Ако свържете MFC L2700DW в мрежа чрез Ethernet или Wi-Fi, мобилния печат ще ви позволи да печатате директно от облака, ако приемем, че мрежата е свързан към интернет. Той също така позволява да се свържете и да отпечатате през Wi-Fi точка за достъп в мрежата. Ако решите да го свържете към един компютър чрез USB кабел, не можете да печатате през облака, но можете да се възползвате от Wi-Fi Direct на принтера, за да се свърже с него директно от смартфон, таблет или лаптоп.

MFC L2700DW предлага NFC поддръжка, която ви позволява да се установи връзка само с едно докосване на телефона или таблета до принтера. Мобилната поддръжка включва сканиране и печат. Безплатното приложение на Brother ви позволява да печатате и сканирате в iOS, Android, Kindle Fire и Windows смартфони или таблети. За разлика от приложението Samsung, обаче, той не ви позволява да изпращате факсове от мобилно устройство.

Основни MFP функции за MFC L2700DW включват отпечатване, изпращане на факс, сканиране от компютър или по мрежата, както и да работи като самостоятелен копир и факс машина. Входната тава е за 250 листа, има и ръчен байпас за един-единствен лист, както и вграден двустранен печат.

Скенерът е с устройство за автоматично подаване на документи (ADF) с капацитет 35 листа.

Настройването на принтера в мрежата е типично за монохромен лазерен MFP.

Скоростта на многофункционалния лазерен принтер Brother MFC-L2700DW е 27 страници в минута (ppm) при отпечатването на документи или други файлове. При използването на пакети за бизнес приложения скоростта му може да падне чувствително при използването на повече графика и двустранен печат.

Качеството на MFC-L2700DW е достатъчно добро за повечето бизнес приложения. Качеството на текста е подходящо за почти всяка бизнес употреба. Графиките са достатъчно добри за нуждите на бизнеса. Качеството на снимките е достатъчно добро, за да отпечатвате разпознаваеми изображения от снимки в уеб страници.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!