≡ Menu

Лаптопи втора ръка София

В София, ако не успеете да си изберете готин лаптоп на ниска цена, няма къде.

София е столицата на България и най-големия град в страната. В този двумилионен град се въртят огромни пари, защото работят много фирми, наистина много. Част от тези фирми са занимаващите се с търговия с компютри, монтаж на компютри, монтаж на лаптопи, продажба на лаптопи, както и продажба на монитори, слушалки и други устройства.

Ако вие сте решили да си купите нов лаптоп, има много фирми, които ще ви предложат безброй решения, но ако нямате възможност да отделите пари за напълно нова машина, обмислете покупка на лаптопи втора ръка от София.

Можете да намерите много лаптопи втора ръка в София – има твърде много предложения както от търговци, така и от физически лица. Все пак има някои капани, за които трябва да сте подготвени, когато купувате употребявана машина.

Какво трябва да знам за употребяваните машини?

Първо и най-важно – попитайте за точния модел на лаптопа и дали са правени промени по хардуера. Преди време мой приятел си поръча лаптоп втора ръка и му бяха казали, че модела е еди кой си. Моят човек погледнал параметри и му харесали, но когато получил лаптопа втора ръка се оказало, че предишният му собственик е правил промени по хардуера на машината, които не е споменал в обявата и се наложи връщане на лаптопа. За щастие човекът излезе разбран и върна парите, но не се знае дали вие ще попаднете на такъв.

Може пък да попаднете на човек, който не разбира от компютри или не знае как да провери хардуера на лаптопа, който продава. Затова изискайте от този човек да ви изпрати машината с възможност за тестване на нейните хардуерни компоненти, за да се уверите, че машината има хардуерните компоненти, които са обявени.

Също така не е лошо и да погледнете отзивите за машината, за да прецените дали е за вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!