≡ Menu

Как да увеличите SEO видимостта си с GOOGLE+

Ако търсите начин да получите повече експозиция чрез Google+, оптимизиране на вашия профил в Google+ може да увеличи SEO видимостта десетократно. Това може да допринесе и повече за възможностите на seo-то на магазина, за които може да разберете.

Не е тайна, че Google благоприятства уебсайтове, свързани с активен профил в Google+. Така че дори и основна SEO стратегия за Google+ може да ви помогне да получите експозиция, която е от съществено значение, за оптимизиране за добро класиране при търсене. Ето няколко стъпки, че търсачката е чудесен инструмент за маркетинг и може да привлече нови последователи със SEO техники.

Потвърждение на Google+ вашата бизнес страница

Един от най-простите и често пренебрегвани грешките в Google+ е да се подскача проверка на бизнес страница в Google+ . Проверката на вашата бизнес страница е от съществено значение, тъй като тя съобщава, че това е вашата официална страница за всички клиенти и последователи, които се опитват да се свържат с вас в Google+. Когато вашата бизнес страница и сайт в Google+ са в процеса на проверка, Google ви награждава със значителен SEO тласък и уникален URL, което увеличава видимостта докато заемете място на автентичност, за да си страница.

Оптимизиране и публикации в Google+

Като малко допълнително време, за да се оптимизират вашите публикации в Google+ може да направите и съществена разлика в експозицията SEO. Оптимизираните мнения са по-склонни да се видят в резултатите от търсенето в Google и да привличат посетителите, които търсят съдържание. Google+ позволява да се изкачите бързо и сигурно на върха на дори най-силно конкурентни резултатите от търсенето. Това означава, че дори и ако вашите мнения не се показват на първа страница за набор от ключови думи, то често ще се появяват, когато последователите ви в Google+ търсят тези ключови думи. Един ефективен начин да се възползвате максимално от тази стратегия е да оставите последователни теми, които хората от вашата целева ниша споделят. Оптимизираните мнения са по-склонни да се виждат от читатели, които търсят съответните условия, което означава по-голяма експозиция за вашата марка и по-голяма вероятност, че читателите ще се превърнат в клиенти.

Поставете ключовите връзки в Google+ интрота

Вашата бизнес страница с линк се появява на няколко места, включително и в горната част на страницата на профила в близост до бутона Follow, във вашия профил. Уверете се, че има някои допълнителни връзки към съответните целеви страници на вашия сайт, “информация за контакт” с бизнес страницата и личен профил. Причината тези връзки да са толкова важни, е, че те позволяват да се създаде текст, който насърчава посетителите да кликват до вашия сайт. Можете също така да се свърже с конкретни продукти и страници с услуги към съответната информация.

Присъединете или Създайте своя собствена общност в Google+

Google+ предлага иновативна функция, която позволява на потребителите да създават общности като Facebook групи, но с опция за управление на общността чрез личния профил или съществуваща бизнес страница. Може също така да се редувате между профилите, за да управлявате и да си взаимодействате в рамките на общността. Всяка общност може да доведе до популярност и по този начин да е чудесен начин да се увеличи присъствието на марката, чрез рекламни банери за сайт. Ако получат достатъчно експозиция, членовете на групата ви могат лесно да се превърнат в клиенти.

Създаване Google+ Колекции за индексиране на мнения

В Google+ съществува функция за колекции, която позволява да категоризирате мнения по теми. Това прави лесно за членовете на аудиторията следенето на всички нови съобщения. След като хората започнат да споделят вашите колекции, експозицията на SEO може да ви придаде на ресурсите повече власт, която да покачи интереса към на вашата марка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!