≡ Menu

Как да ни забележат в интернет?

Имате сайт, който искате да популяризирате, идея, която да разпространите или услуга, която предлагате, но не разполагате със средства за реклама? Ако смятате, че посланието Ви е полезно, атрактивно и заслужава да бъде видяно, това може да се случи, без да е нужно да похарчите нито стотинка. За целта е необходимо да създадете статия, която да поместите в директория за статии.

Публичният достъп до Вашия материал може да бъде от голяма полза за развитието и просперитета на Вашия бизнес или дейност. Директориите за статии позволяват да поместите линк към избран сайт, който да можете да популяризирате, да използвате като платформа за продажби или за други преследвани от Вас цели. SEO експертите са единодушни в тежестта на връзките между сайтовете. Уникалността на статията е основно изискване, което предполага SEO ефективност и класиране на Вашия сайт на по-предни позиции в търсачката Google.

Преди да изпратите материал за одобрение в директория за статии, уверете се, че отговаря на няколко изисквания. Съдържанието трябва да бъде смислено, грамотно написано и с полза за читателите. Текстът трябва да бъде авторски, в противен случай SEO ефектът се губи. Има различни инструменти за уникалност, с което да проверите дали това изискване е спазено. Освен това, сайтът, към който препраща посочения от Вас линк, трябва да е релевантен със съдържанието на статията, за да се спази условието за смисленост на текста и полза за читателите. Винаги прочитайте изискванията на съответния сайт, за да сте сигурни, че Вашето послание ще намери своето място сред страниците му.

Има няколко препоръчителни действия, с които да увеличите ефекта от поместването на Вашия материал в директория за статии. Споделете публикуваната статия в социалните мрежи, с което повишавате ценността на Вашите връзки, а Вашият сайт получава повече публичност и достига до по-голям брой хора. Също така се старайте да пишете текста увлекателно, така че да бъде интересен за читателите. Помислете от какво се нуждаят потенциалните Ви потребители и какво Вие можете да предложите в отговор на техните нужди. Не пестете качествата на Вашия продукт и услуга, сравнени с тези на конкуренцията. Добавете авторска или в краен случай обработена с Photoshop снимка, за да оставите визуално впечатление у потенциалните Ви клиенти.

Ако търсите най-подходящото място да бъдете забелязани, публикувате своя материал в следната директория за статии, където Вашето послание ще достигне до много хора, които могат да се окажат Ваши бъдещи редовни клиенти или съмишленици в дейността.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!