≡ Menu

Как да намерите подходящ уеб хостинг за вашите нужди и бюджет

Ако имате уеб сайт, най-вероятно сте чували за уеб хостинг, но шансовете да сте сигурни какво всъщност означава, не са толкова големи. Знаете, че трябва да има хостинг, но как да знаете дали използвате услугите на подходящата компания и дали имате най-добрия хостинг за вашия сайт? В тази статия има солидни съвети, за да ви улеснят и да придобиете представа за уеб хостинга.

Разберете за ъптайм-а на всеки потенциален уеб-хостинг доставчик – това е процентът от времето на сървъра, в който работи правилно – и да се избягват уеб хостинги, които имат много често прекъсване на електрозахранването. Ако доставчикът има случаи на чести и продължителни прекъсвания, то е много вероятно те да не отговарят на нуждите ви. Тези прекъсвания показват липса на професионализъм и адекватност. Трябва да се избегнат тези доставчици на всяка цена.

Избягвайте безплатни уеб хостинг услуги. Тези услуги се издържат чрез поставяне на рекламни пана на върха на всички сайтове, които те поддържат чрез безплатните си хостинг услуги. Обвързване по този начин към дадена хостинг компания би довело до дразнения при посетителите или просто вашият сайт ще изглежда непрофесионално. Освен това, някои източници могат да ограничат размера даден за съдържание, като са в пълното си право на доставчик на безплатни хостинг услуги.

При избора на уеб хостинг компания трябва да привилегировате сигурността пред по-ниските цени. Важното е, че не само вашата информацията е защитена, но и всичката информация на вашите посетители и клиенти. Изборът на уеб хостинг компания може да се води само и единствено по тази основна причина – сигурността. По този начин създавате спокойствие във вашите потребители, като по този начин ги предразполагате да се обърнат към предлаганите от вас онлайн услуги.

Ако искате уеб хостинг, на който можете да се доверите, погледнете вида гаранция, която те предлагат, и нейните особености. Някои доставчици предлагат възстановяване на парите ви, ако решите, че не са изпълнени определени части от договора помежду ви. Това означава, че този тип компании са напълно уверени в действията си като хостинг домакин.

Добре ще е да разберете дали вашия хостинг доставчик поддържа изпълнението на видеоклипове. Видеоклиповете отнемат повече място за съхранение от другите типове съдържание и пропускателната способност по този начин се увеличава. Може да се наложи да похарчите много за план, който поддържа видеа и анимации, но тази инвестиция със сигурност ще ви се отплати в бъдеще. Можете да спестите тези пари, като качите вашите видеоклипове напълно безплатно в YouTube и ги прикачите на вашия сайт, което не би било толкова професионално, но според вашия финансов ресурс, може би, това е единственият сигурен метод.

В някои случаи ъптайм реклама на 99,9% не отразява истинския вид на изпълнение и очакване от един уеб хостинг доставчик. Ъптайм отчетите обхващат целия месец, което представлява период от време, за който сайтът е на разположение. Тук не се вземат под внимание върховете на трафика: ако вашият сайт е офлайн през най-натоварените часове на деня, няма да се отрази добре на ъптайма.

Сега, след като прочетохте някои от основните съвети за уеб хостинг, използвайте наученото, за да намерите най-подходящия хостинг за вашия уебсайт. Отличен избор са хостинг услугите на hosting.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!