≡ Menu

Изберете идеалния домейн за сферата си на бизнес

Правилният избор на домейн име е много важен за цялостното онлайн пребиваването на вашата фирма. Ако сте нямали късмет при регистрацията на идеалното име, можете да бъдете спокойни, тъй като тази грешка е вече поправима. Чрез възможността да се регистрират специализирани наименования сферата ви на бизнес ще бъде лесна за откриване. Освен това потребителите ви ще са в състояние да ви намират много по-лесно. Ще разгледаме някои браншове, пред които се откриват големи възможности за регистрацията на домейни.

1. IT компания – В случай, че се занимавате с дейност от този сектор, вероятно вашата стратегия за оптимизация е доста добра. Все пак има и сфери, които не са ви подвластни, като например бързото изграждането на още един слой от линкове. Това може да се случи много лесно, като регистрирате домейн име от първо ниво, което завършва на .data, .search или .network. Това, за което говорим, би могло да е нещо, което се подразбира, но това все пак ще доведе до възвръщане на инвестициите и няма да представлява никакви усилия.
Освен това за IТ компаниите е много добра идея да предлагат домейн, който да завършва на .support. Това ще им спечели много объркани потребители, които търсят разрешение за своите проблеми.

2. Здравеопазване – Също така, ако се трудите в сферата на здравеопазването или технологиите, които предлагат следващата революция в лечението, можете да регистрирате адреси, които завършват на .doctor, .care, .phd и .dds. Те могат да бъдат изключително полезни при идентифициране на конкретния сектор, който представлявате.
Домейните могат да се простират много извън сферата на строгата медицина. Ако се занимавате с алтернативна медицина или лечебен спорт и начин на живот, можете да намерите идеалните разширения като .yoga, .rehab. и .diet.

3. Физическо лице / консултант / търсещ работа – В такъв случай не е добре да правите икономии от малките неща. Най-ефективно е да платите на професионалист, който да ви съветва как да постъпите със своя сайт. Той или тя ще ви посъветва да намерите идеалното за вашата сфера домейн име. Все пак е наистина много важно да персонализирате възможно най-много.
За съжаление няма правилен отговор или пряк път към тези решения – все пак от тях зависи вашата работа. Въпреки това мислете за специфични прилагателни, които правят вашата марка специална.
Примерите могат да са наистина много. Можете да регистрирате .band (за музикална група), .ads (за рекламни консултанти) и .kitchen (за готвачи, интериорни дизайнери на кухни или ресторанти). Бихте могли да намерите идеалния пример и за своята компания. Това може да е идеалният начин да намерите странични доходи.

4. Стартираща компания – Това е много голяма ниша за стартиращите фирми. Можете да изберете идеалното име, което да отговаря на вашите нужди. Във всеки случай бихте могли да използвате .ventures.
Ако искате да използвате сайта си, за да разкриете своята специфика, можете да използвате домейн име, което отговаря на секцията от индустрията, с която се занимавате.
Не забравяйте, че новите домейн имена са специфично разработени за малки и стартиращи компании. Това е идеалното начало за всеки бизнес. Също така е възможно да използвате тези адреси, за да разширите влиянието на дребния си бизнес.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!