≡ Menu

Интернет реклама за Вашия бизнес

Интернет реклама за Вашия бизнес

Интернет реклама за Вашия бизнес

Ако Вашият бизнес е в застой и имате чувството, че настоящата Ви маркетингова политика не действа, то трябва да вземете адекватни мерки. Бих искала да представя на Вашето внимание една сравнително нова, но в същото време много успешна платформа за интернет реклама – Google AdWords. Тя може да Ви предостави решение за правилното развитие на Вашия бизнес.

Много хора се питат, защо да използват интернет рекламата за популяризация на дейността си? Истината е, че тя е ефективна. Но как точно? Днес живеем в света на интернет поколението. Независимо на каква възраст са, хората прекарват значителна част от времето си във виртуалното пространство. Всеки един сърфира в мрежата по различни причини, на същественото е, че всички сме в мрежата. Ето защо смятам, че там са Вашите потенциални клиенти. Ако използвате Интернет за реклама имате реален шанс да постигнете оптимален резултат от рекламната кампания, защото ще има кой да види посланието Ви и след това уеб сайта Ви. Онлайн рекламата Ви позволява да си поставите различни цели, не сте ограничени, само трябва да ги формулирате кратко, точно и ясно.

Google AdWords е онлайн платформа на Google за реклама в най-използваната търсачка в България. АdWords рекламите са реклами Cost Per Click (CPC), което в превод означава заплащане на клик. Заплащането за клик е една от най-изгодните форми на заплащане за всеки бизнес, защото Ви позволява да планирате предварително рекламния си бюджет. От това колко кликвания бихте искали да генерирате на месец можете да определите бюджета си и съответно да го разпределите по дни. СРС-рекламите са най-евтини и паралелно с това най-ефективни в сравнение с другите форми за интернет реклама имейл маркетинг и др. Едно от основните предимства на АdWords е това, че рекламите са, че те са насочени към целевата Ви група и могат да бъдат измерени резултатите от тях. Google платформата поддържа статистически данни за броя на кликванията върху Вашата реклама. Може би се чудите сега, как точно става показването на Вашата реклама? Вашата реклама ще се покаже когато потребителят напише в търсачката ключова дума съответстваща на някоя от тези, които Вие сте избрали. Ето защо, преди да изберете ключовите си думи, помислете какво биха написали Вашите потребители, когато търсят предлагания от Вас продукт или услуга.

Вашият бизнес зависи от Вашите решения. Той не може да се управлява сам. Ако използвате Интернет за развитието му можете единствено и само да спечелите.

{ 1 comment… add one }
  • Евгени 27.05.2013, 16:12

    Платформата осигурява статистическа информация за броя кликове върху рекламата Ви и какви ключови думи е въвел потребителят за да я види. Тази информация ще е много полезна за Вас и бизнеса Ви, защото при наличието на малък на брой кликове имате възможност да увеличите бюджета си за ден или пък да промените часа си на показване на рекламата.

Leave a Comment

error: Content is protected !!