≡ Menu

Интернет маркетингови услуги и уеб дизайн

Интернет маркетинга обхваща изготвянето на рекламна кампания, налагането на марката, изграждането на имидж на дадена фирма в интернет пространството, комуникация с потребителите за достигане на бизнес целите поставени от фирмата. Той е свързан с определени услуги, които фирмите занимаващи се уеб дизайн и маркетинг, предлагат. Уеб дизайна е сложна задача по изграждането на фирмен уеб сайт. Той допринася за цялостното потребителско поведение и зависи от изискванията и дейността на фирмите.

Интернет маркетинговите услуги са свързани с e-mail маркетинг, performance реклама, SEO оптимизация, реклама в Google Adwords и създаване на страница във Facebook. E-mail маркетинга обогатява бизнес комуникацията, той е силно таргетиран и лесно измерим. Е-mail маркетинга представлява изпращане на съобщение до определена таргет група посредством интернет. Най-често електронните писма са свързани с рекламата на определени услуги, бизнес предложения или продажби. Те действат и като реклама и помагат за комуникацията с клиентите.

Performance рекламата представлява реклама, при която клиента плаща, само когато има измерими резултати. Тя може да бъде банер или дисплейна реклама, както и реклама в Google Adwords. Последната – реклама в най-голямата интернет търсачка Google – е изключително ефективна, лесно измерима и силно таргетирана (потребителите, които виждат рекламата Ви се интересуват точно от Вашия бизнес). Рекламата Ви излиза на първа страница, при търсенето на ключови думи в интернет, като се заплаща само ако потенциален клиент кликне на нея – Pay per Click.

Друга услуга свързана с интернет маркетинга е SEO оптимизацията. Тя дава възможност на сайта Ви да излезе на предни позиции в естествените резултати на търсачките при търсенето на определени ключови думи от потребителите, като по този начин засилва онлайн присъствието на фирмата. Фирмите предлагащи подобни услуги са наясно с целите на бизнеса, а именно рекламата им да бъде видяна от възможно най-много клиенти и да окаже въздействие върху потребителското им поведение.

Уеб дизайн е услуга, предлага от фирмите, по изграждането на фирмен уеб сайт. Условията са той да бъде максимално съобразен с дейността на фирмата, да отразява неговата идентичност и да е атрактивен за потребителите. Фирма ни работи за цялостното представяне на Вашата фирма в интернет пространството. Ако искате да научите повече за услугите или да направите запитване, посетете страницата ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!