≡ Menu

Информация за SEO конференция 2013

На 22 март 2013 годи ще се проведе четвъртото издание на SEO Конференцията в България. Събитието се организира от нас и ще продължи един ден. От 09:00 до 19:00 часа ще бъдат изнесени 3 потока от 18 лекции, всяка от която с времетраене 60 минути. Лектори ще бъдат едни от най-известните и вече доказали се като експерти в практиката професионалисти. Сред тях се нареждат имена като Борислав Арпачев, Васил Тошков, Димитър Димитров, Евгени Йорданов, Иво Апостолов, Иво Илиев, Калин Василев, Лили Грозева, Любомир Любомиров, Христо Атанасов, Мария Моева, Огнян Младенов и други.

Лекциите са предназначени за всички, които работят в областта на уеб дизайн, Интернет реклама и маркетинг, оптимизация на сайтове за по-доброто им представяне в търсачките или програмиране.

Предвидено е време за въпроси след всяка лекция, а на кръглата маса в края на конференцията ще има възможност за обобщаване на придобитите практически знания.
Всеки участник в SEO Конференцията през март 2013 получава безплатен мини одит на свой сайт и съвети за неговата оптимизация. Интересът към събитието е огромен и всички билети, пуснати за ранна продажба, вече са изкупени. За да следите всички новини относно конференцията, информация относно програмата и пълен списък с имената на лекторите, както и възможностите за посещение, посетете сайта на конференцията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!