≡ Menu

Десетте най-добри доставчици на хостинг услуги за 2013

В края на годината е време за равносметки. Това е и причината да представим списък с най-качествените доставчици на хостинг услуги за 2013 година. Критериите, които са използвани, за да се подреди класацията са следните: най-надеждните доставчици, най-богати функции. Разбира се, са взети предвид най-ниските цени, които се предлагат за определен вид услуга. Потребителските мнения също са много важни при класирането.

Всички доставчици, които са включени в списъка, задължително предлагат следните услуги:
– PHP/MySQL поддръжка, както и PHP 5 и MySQL 5 база данни
– Поддръжка за разширенията на Microsoft FrontPage
– Множество POP3 и IMAP имейл акаунти с поддръжка на уеб – поща
– Множество поддомейни
– Инструменти за създаване и изграждане на уебстраница, както и безплатни шаблони
– Неограничен FTP достъп с множество FTP сметки;
– Статистика за сайта, защита от спам и вируси,
– Най-малко 30 дневна гаранция
– Професионална 24×7 техническа поддръжка по електронната поща и/или по телефона
– Най-малко 99,9% ъптайм гаранция на мрежата

Класирането на десетте най-добри доставчици на хостинг услуги се базира на качеството на услугите, предлагането на различни опции, както и най-добрите цени за хостинг. Разбира се, фактори са и ъптайм времето, общата надеждност, качество на обслужване на клиентите.

1. hostgator.com – Цената, която предлагат те е $4,95 за месец хостинг. Мястото и трансфера на данни са неограничени. Освен това те предлагат и някои други опции като cPanel/WHM, Fantastico, ASP, Curl, Cron. Доставчиците ви дават възможността да заплащате за услугата всеки месец.
2. iPage.com – Те осигуряват наистина евтин хостинг план. Той включва всички инструменти, от които се нуждаете, за да настроите и да започнете да поддържате сайт бързо и лесно.Те поддържат инструменти за изграждане на сайт, онлайн магазин, блог, фотогалерия, осигуряват необходимата защита. Интересното при този хостинг доставчик е, че ви предоставят безплатно домейн имe завинаги. Ще можете лесно да се възползвате от AdWords, Yahoo! И Facebook Ads. Те предоставят 100% зелен хостинг.
3. JustHost.com – Така да се каже, те предлагат ол инклузив хостинг план с неограничено пространство и безплатен инструмент за построяване на сайт. Всичко това включва и чудесни шаблони.
4. BlueHost.com – Те предлагат наистина надеждна хостинг услуга от 1996 г. Вероятно те предлагат най-добрите услуги за помощ на клиенти. Те предлагат безплатен домейн завинаги, както и много други плюсове като безплатен блог и форум.
5. WebHostingHub.com – Те предлагат евтина услуга за хостинг. Те предлагат домакинство на вашия блог, ако той се намира в WorldPress.com или Joomla. Можете да използвате и инструменти за изграждането на вашия сайт. Предлагат безплатна регистрация и трансфер на домейн, 24-часово обслужване на клиенти и 90-дневно връщане на парите.
6. HostMonster.com – Те предлагат всичко, от което можете да се нуждаете. Неограничен хостинг, който поддържа разширения за началната ви страница.
7. FatCow.com – Те предлагат 100% зелен хостинг. Услугата, която предоставят, е идеална за лични сайтове и включва инструменти за изграждане на сайт. Те предлагат и безплатно домейн име, както и кредит за $50 за AdWords.
8. WebHostingPad.com – Те предлагат най-евтините планове за хостинг. Осигуряват безплатни инструменти за изграждане на сайт, фотогалерия, форми за контакти и др.
9. IXwebHosting.com – те предлагат идеално решение за вашия бизнес сайт, ако не можете да отделите достатъчно пари за хостинг услуга.
10. Hosting.com.ru – Те предлагат евтин хостинг, най-вече за Англия и страните от Скандинавския полуостров. Те предлагат инструменти за изграждане на сайт, също така предлагат и евтини услуги за dedicated сървър.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!