≡ Menu

Българска карта вече и за Android

Най-добрата интернет карта и маршрутен указател се превърна в мощно приложение към операционната система Android и спечели хиляди фенове в цяла България. Безплатният софтуер ви дава възможност за бързо и лесно откриване на адреси, улици и булеварди в цялата страна.

Интерактивните карти са максимално точни и вие имате опцията да намерите желаните от вас локации буквално за няколко минути. Мобилната програма за Android е абсолютно същата както и познатия ни сайт, любим на младите и възрастните в държавата.

При инсталацията на приложениято Bulgarian maps за Android на вашия смартфон, стандартно се зарежда картата на столицата София. Въпреки това вие може да определите моментното си местонахождение и да търсите дадени точки директно от позицията си към актуалния момент. Освен картите сайта ви информира и за времето в родината ни. По този начин вие ще знаете кога да пътувате и какво ви очаква в града или провинцията.

Потребителите имат шанс да открият всяко място без значение колко затънтено е то. Описанията са подробни и интерактивни, така че при всички положения ще се справите с ориентацията. Ревюто на Bulgarian maps за Android ме накара да го тествам и от този момент до днес не съм спирал да използвам безплатната услуга.

Ползата от инструмента е огромна особено ако се чудите как да стигнете от точка А до точка Б. Друга новост е употребата на zoom (увеличение на обекта) с който ще видите ясно на коя улица се намирате и къде е разположена крайната ви цел.

Обобщение

Минусите на приложението са, че ви информира за градския транспорт само в столицата и в никой друг град. Авторите обещават, че това ще бъде коригирано в най-скоро време но до тогава разчитайте на късмета си. Към актуалния момент Bulgarian maps за Android е инсталиран от близо сто хиляди потребителя и интереса расте въпреки конкуренцията на Google Maps. Още вести вижте в официалния сайт на програмата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!