≡ Menu

Acer Aspire P3 – конвертируем ултрабук от ново поколение

image_450x420_fitПървият конвертируем ултрабук с марката Acer Aspire P3 е факт. Той е една невероятна смесица между лаптоп и таблет, който може да носите навсякъде със себе си. Вие използвате машината, като обикновен преносим компютър, но ако премахнете сензорния дисплей от клавиатурата, получавате един напълно функционален електронен бележник.

Освен писане на бележки Acer Aspire P3 ни предоставя възможност да играем игри или да сърфираме в интернет пространството. Ултрабукът притежава процесор Intel Core i5 и шармантен дисплей с тъчскрийн поддържащ резолюция 1366 х 768 пиксела.

Конвертируемият ултрабук се продава с процесори Intel Core i3 и i5, както и с 2 и 4 гигабайта оперативна памет. Получавате реален шанс да вземете мобилното устройство с 60 или 120 гигабайтов хард диск. Двете уеб камери (предна и задна) и дълготрайната батерия са другите добри новини, за всеки потребител.

Клавиатурата на мобилния компютър е конструирана, така че да ви помага за лесното въвеждане на съдържание и достъп до всички важни за вас приложения. Операционната система е Microsoft Windows 8, който се държа безпроблемно на тази конфигурация.

При положение, че искате да свържете Acer Aspire P3 с телевизор или по-голям HD монитор, използвайте HDMI порта. Освен него имате и три броя USB 3.0 портове. Звукът се осигурява от аудио системата Dolby home theater, която ще ви забавлява качествено.

Общата тежест на преносимата машина е 1.39 килограма, а само таблета 790 грама. Носи се лесно и ви предоставя максимално чувство за елегантност. Едно разумно решение за забавления и бизнес нужди. Батерията може да работи в продължение на 6 часа преди да я заредите отново. Всичко е направено по фин и интелигентен начин, както и сами ще се уверите.

Ако искате да прочетете пълното ревю на този ултрабук просто посетете сайта ни, където освен подробна информация относно системните характеристики на продукта, ще прочетете каква е неговата цена и къде може да го откриете.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!