≡ Menu

4 съвета за качествен уеб дизайн

Уеб дизайн за вашия сайт

Това е красив, елегантен и спретнат външен вид, с който вие се представяте на потенциалните си клиенти по електронен начин. Професионалният уеб дизайн има за цел да е пригоден максимално за спретнатият и изчистен външен вид на вашият уеб сайт и да не отвлича клиентите, а да ги насочи към търсената от тях услуга.

Качествен уеб дизайн

Дизайн на doodles.bg

Колко важна е уникалността на един дизайн

Уеб дизайнът на всеки един сайт според нас трябва да е строго индивидуален, защото има посетители, които не обръщат внимание на името на сайта и се ориентират само по дизайна и ако им се стори познат, то по тяхната логика са посетили дадения уеб сайт и не са открили нужното им, и доста често заради тази причина веднага напускат сайта. Ето затова ние съветваме – използвайте само уникален, изработен за вас уеб дизайн.

Семплост на дизайна

Това е спорт, при който уеб дизайнерите да се надпреварват кой дизайн ще има повече елементи. Това е начин да покажете по най-простия и елегантен начин на посетителя каквото му е нужно, за да му хареса и той да се върне във вашия сайт или портал.

Функционалност

Функционалността на всеки дизайн трябва да е много добре обмислена и строго съгласувана с това какво ще се предлага в сайта ви. Не трябва да затормозявате посетителя на сайта с излишни функции, които биха могли да го объркат в опита си да намери това, което търси. Много е важно, структурата на кода на вашият уеб дизайн, да бъде съобразена със спецификацията на xHTML.

Към кого да се обърна, за да ми бъде изработен професионален дизайн и колко ше ми струва

Цените за този вид услуги са строго индивидуални и най-разнообразни. Ние бихме ви посъветвали да се обърнете фирма специалист за уеб дизайн и да се консултирате с тях за проекта ви.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!