≡ Menu

Wallpapers

Омръзнал ли вие картинката която ползвате на декстопа, замислялилисте се от колко време фоновото ви изображение е едно и също. Ако това е така е хубаво вече да го смените. Това което е хубаво да знаете че освен, като естетическа красота, това спомага и за по равномерно износване на монитора ви. Но да преминем на естетическата красота и защо е хубаво да си обновявате wallpapers-ите на вашия десктоп.

Именно използването на разнообразни wallpaper-и спомага за по-приятната работа на компютъра, по-добро отпускане на очите и по-малкото им напрягане. Именно чрез избор на подходящ тапет вие може да направите така вашите очи да не се натоварват толкова и да можете спокойно да работите на компютъра. Различните цветове действат по различен начин. Използването на ярки цветове натоварват зрението и не са подходящи. Именно за това използвайте wallpapers-и в пастелени фонове не ярки и не много тъмни. Именно по този начин вие ще се радвате на всяка възможност, която ви се отдаде да видите десктопа си.

Използваните wallpaper-и може да бъдат от всякаква тематика. Именно поради тази причина вие може да си избирате от в зависимост сезона, сезонни wallpapers-и или в зависимост от предстоящи празници. Използването на тапет със свързана тематика е много подходящ за да си подобрите настроението и да се чувствате щастливи и доволни. На сайта може да откриете много и различни галерии с подходящи wallpapers-и, так може всеки ден, седмица или месец вие да превръщате вашето работно място в нещо ново и интересно, да разгледате пейзажи от цял свят и да се чувствате така сякаш сте били на екскурзия до мястото което изобразява вашия десктоп. Помислете за наближаващите празници, за това какво искате да виждате до като дойдат, сезона какво настроение ви поднася или може би липсващото лято през зимата, както и много други причини. Всичко това ви може да откриете и да разберете, като разгледате категориите с wallpapers.

{ 1 comment… add one }
  • Иван 17.10.2012, 22:40

    Бих добавил ендо допълние, което е свързано поскоро с очите ви. Изполвайте мониторите си намалени на коло 30% яркост и контраст. По този начин слънчевата светлина няма да ви дразни. Аз лично ги ползвам по този начин и от тогва нямам проблеми. Единствено в началото 1-2 дни докато се сивкне е малко досадно но след това се свиква и не прави впечатление.

Leave a Comment

error: Content is protected !!