≡ Menu

Нелина – 2016 беше успешна, 2017 трябва да е по-добра

Нелина приключи старата година в най-големият град, в който е била до сега – Москва. Очарована от обстановката и архитектурата и потресена от задръстванията.

Приключи 2016 с Коледен концерт в Москва

При взимането им от летището им е отнело 3 часа докато се преборят с трафика. Впечатлена е също и от национализма на страната и как всичко е изписано на руски, как все още можеш да видиш жени в народни дрехи и от пързалянето на лед, което е прието като „национален спорт” и има много пързалки, които са напълно безплатни. Понеже е бързала за приготовления за подготовката за концерта там е нямала много време за да разгледа цялата очарователност на Москва.

За първи път от 15 години се организира български концерт в Москва

Концерта е организиран от „центъра на промишлеността” с благотворителна цел. На 16.12.16 е проведен Коледен концерт. Самия център развива голяма дейност в руската столица и помага много на българските общности в Русия. Концерта се състоял пред сградата на ЦНП. Учудващо за певицата, площада на който се е състояло събитието, се е напълнил много бързо, като почитателите са били предимно българи живеещи в русия и близките републики. Набираните средства са били с цел подпомагане на българската общност и създаване на български храм, за подпомагане на българското училище и детска градина и също за обновяване на блока, където живеят предимно българи.

Българите искат хоро!

Още с влизането, хората са започнали да скандират „хора, хора искаме хора”. Това е било официално представяне и е изпълнявала предимно естрада, естествено по български, в по-късните часове е пяла и чалга и хитови български песни. Усетила е голяма радост и как местните там са имали нужда да отпуснат и тя е успяла да им донесе този „Релакс”.

2017 ще започвам с народни песни!

Типичната естрада за певицата все още и е на преден план, за това и творческият и старт тази година ще бъде с естрада. Има замисъл и за няколко поп-фолк парчета, но те ще съм края на 2017. За 2016 казва, че е най-успешната от последните 15 насам и се надява 2017 да бъде по-ползотворна за нея. Суеверната изпълнителка вярва, че понеже е годината на рибите и тя е тази зодия, новата година ще и донесе много успехи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!