≡ Menu

Най-идейните чаши за кафе създавани някога

Преди години, чашите за кафе бяха много еднотипни и изчистени. Трудно беше да си намериш нещо по-различно, нещо, което останалите да го нямат. Вариантът беше единствено, ако имате познати в чужбина, и те да Ви донесат някакъв по-различен сервиз за кафе, или пък ако Вие самите сте ходили на екскурзия в чужбина. Днес обаче, това отдавна не е така – на пазара има хиляди видове чаши за кафе – коя от коя по-интересни, стилни и оригинални. Тук ще представим някои от най-идейните чаши за кафе, създавани някога.

чаша обектив nikon

чаша обектив nikon

Чаша обектив – това е чаша за кафе, която е подходяща за любителите на фотографията. На пръв поглед, чашата изглежда като обектив на фотоапарат. Изработена е от качествени материали, и освен това, има свойството да държи напитките топли. Чашата за кафе, с формата на обектив, е подходяща както за Вас, така и за подарък на Ваши близки и приятели, особено ако те са професионални, или пък любители фотографи. Тя може да бъде с различен размер и вместимост, така че всеки да избере тази, която е подходяща за неговата доза кафе. И това не е единствената термо чаша – ако тази не Ви допада, трябва само да потърсите, и със сигурност ще си намерите такава, която да Ви харесва, и да отговаря на вашите нужди и изискванията Ви.

чаша обектив цена

чаша обектив цена

Саморазбъркваща се чаша. Омръзнало ли Ви е да бъркате кафето си? Случвало ли Ви се е да отпиете от кафето си, и то да се окаже горчиво, защото не сте разбъркали захарта? Е, вече може да забравите за тези проблеми, благодарение на чашата, която разбърква кафето вместо Вас – саморазбъркващата чаша. Тя работи само чрез натискането на един бутон. Това е всичко, което трябва да направите, и няма начин захарта в кафето или чая Ви, да остане неразтворена.

чаша обектив canon

чаша обектив canon

Идейните и вдъхновяващи чаши обаче, не е задължително да са нестандартни. Може да намерите Вашата чаша, която да е най-обикновена, но самият й дизайн, и декорацията по нея, да са Вашето вдъхновение. Дори има възможност, да си поръчате чаша по Ваш, уникален дизайн, която да се превърне в най-идейната чаша на света.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!