≡ Menu

Най-безполезните изобретения и джаджи за 2013 година

Макар и днес на пазара да има много странни, но полезни джаджи, безспорно има и такива, които не стават за нищо. Може би, не точно за нищо, но предназначението им е адски глупаво или просто безполезно. И тъй като 2013 година вече отмина, сега ще направим класация на най-безполезните изобретения, сътворени през нея.

безполезни изобретения

безполезни изобретения

Начело на класацията поставяме уред, който според изобретателите си, увеличава бюста в домашни условия. Как работи това „чудо на техниката”? Комплектът съдържа специален гел и въпросния уред. Първо се мажете с гела, после третирате с уреда. Създателите твърдят, че след седмица, гърдите на дамите, които използват уреда, ще са по-големи с около 2 см.

На второ място се нареждат очила против бръчки. Те трябва да се носят по 5 минути дневно, и след неизвестно време, бръчките ще се загубят. Принципът на действие на тази джаджа, се основава на вибриращи пръстени, които са монтирани от вътрешната страна на изобретението.

очила против бръчки

очила против бръчки

Третото място е за изправяч на нос. Той представлява комплект от четири части, като двете се поставят в ноздрите, а останалите две – от външните им страни. 20 минути дневно са достатъчни, и само след месец, носът на този, който използва изправяча, ще е с по-правилна форма.

Поредното глупаво и безполезно изобретение в нашата класация, служи за оформяне на устните. Изработено от силикон, това изобретение обхваща вътрешната и външна част на устните. С него, трябва да се изговарят всички гласни букви една по една, в продължение на три минути, два пъти дневно. Не е ясно защо, но упражненията трябва да се правят под душа. Само след седмица, устните ще станат перфектни.

силикон за оформяне на устни

силикон за оформяне на устни

упражнения за красиви устни

упражнения за красиви устни

Последното място в тази класация, оставихме за джобната бръсначка. Това изобретение е насочено предимно към силния пол. Принципът на работа е като на обикновена самобръсначка. Разликата е в това, че не са нужни никакви кремове, гелове или пяна за бръснене. Просто мястото, което трябва да бъде обезкосмено, се третира с тази джаджа и готово.

треньор за прекрасен глас

треньор за прекрасен глас

Колкото и странно да звучи, има хора, готови да дават сериозни суми пари, само и само да притежават тези безполезни изобретения. Както потребителите, така и създателите на тези джаджи, са предимно от азиатски произход.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!