≡ Menu

Какво представляват на кратко mind rooms?

Mind rooms или майнд румс са стаи с пъзели и загадки, които вие като участници трябва да разрешите. Стаите разполагат с изключително добре обмислен декор, който създава 100% автентично усещане за да можете да се потопите напълно в атмосферата на играта.

С какво разполагате?

Веднъж прекрачили вратата на съответния mind room, вие разполагате единствено със собствените си умения по логика и психология, както и с помощта на екипа, който сами сте си сформирали. Могат да са вашите приятели или колеги, важното е да изберете хора, с които умеете да мислите и да действате в екип. Разполагате също така с ограничено време – 1 час.

Как да си резервирам mind room колко хора мога да участвам?

Най-добрата бройка за участие в mind room е между 2 и 6 човека, като на много места не се позволява да играят повече от 6 участници, макар че има и изключения. Обикновено резервацията можете да направите по различни начини, като от вас зависи дали ще отидете на място, ще се обадите по телефона или ще запазите всичко по интернет.

Какво ще спечеля?

Участието в mind room засилва способността да си сътрудничите с хората и да работите с тях в екип. Това се отнася не само до екипа, с който участвате в момента, но и за хората, с които евентуални бихте имали контакти в бъдеще. В конкретния случай, ползите ще са особено големи ако участвате с ваши колеги от офиса, защото това ще засили приятелското чувство и способността за обща работа с тях.

Друга важна полза от участието в mind room е шансът да се откъснете за малко от реалността, което ще ви избави от много натрупал се стрес. Причината е, че тези стаи обикновено да са доста добри в това да отвлекат вниманието ви, което от своя страна се дължи на факта, че се изисква голяма концентрация и няма как да мислите за друго, освен за конкретната игра в момента.

Каква е вероятността да не се справя?

Вероятността да се справите или не е почти еднаква. Всичко зависи от способността ви да се концентрирате, да обръщате внимание на детайлите и да използвате логиката си, но също така и възможността ви да си сътрудничите с хората, които са с вас. Ако все пак не се справите, винаги можете да се върнете и да се опитате да се справите още веднъж.

Защо не мога да играя повече от веднъж на една и съща стая?

Всъщност вие можете да играете колкото си искате пъти, но ако разрешили загадката повторното отиване в същата стая просто няма никакъв смисъл. каква е логиката да разрешавате загадка, която сте разрешили успешно преди това? Именно – никаква. Друго е обаче, ако сте ходили, но не сте успели да се справите. Тогава участието има смисъл, поне докато не откриете ключа на загадката.

Скъпо удоволствие ли е участието в тези игри?

Не, участието в mind room не е по-скъпо от това да вечеряте в кварталната пицария, макар че зависи и от мястото, което сте избрали да посетите. Цените могат да варират, макар че като цяло разликите не са особено големи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!