≡ Menu

За паркирането и антипаркинг устройствата

В повечето ситуации паркирането на улицата, където ще трябва да плащате за паркинг не е най-подходящото, но това е далеч по-добрия вариант да намерите такова, особено ако сте в голям град и разполагате с ограничени време, пред това да рискувате на автомобила ви да бъде поставена скоба, да платите глоба за нарушение или да закъснеете за уговорена среща.

Да намерите един метър паркинг си е истинско мъчение. Обикновено в пренаселените региони общините използват специални антипаркинг устройства, с които се контролира неправомерното спиране.

В повечето случаи има ограничение във времето за паркиране дори за един метър паркинг. Класическите паркинги позволяват парични средства само за начин на плащане. Паркинг метрите служат за едно паркомясто, в даден момент. Понякога хората паркират на метър, които все още може да им коства пари или да се възползват гратис от предишния човек, който паркира там. Това означава, че все още има време да паркират безплатно за този период от време. Обикновено това не е позволено, но се случва така или иначе. Друго не позволено е да се влагат пари, ако колата, която е паркирана не си е в пространството.

Ето и малко информация за видовете антипаркинг устройства, които се предлагат на пазара и които най-често използват организации, общини и други големи сгради и паркинги:

Anti паркинг устройствата служат, за да контролират безжичен радио бутон с. Движението се извършва от горе до по-ниски позиции и противоположно. придружено е със светещ сигнал. Ако изборът е затруднен, докато се придвижват от едно място на друго той спира и се връща към последната си позиция. Също така, когато тя е в най-горната позиция или т. нар. заключена, интегрираният механизъм предпазва устройството, когато една кола рискува да удари от невнимание. Тези две функции защитават, както шофьора и автомобила, така и нарушенията около паркираните наоколо автомобили. Съвременните модели антипаркинг устройства се захранват от батерии и са с дистанционно управление, LED осветление, което мига на всеки 30 секунди. Тези модели позволяват възможност да се регистрират до 80 бр., дистанционни бутони, което дава голямо предимство в сравнение със стандартните анти парк устройства. Анти паркинг устройствата поддържат интеграция с други системи за сигурност като контрол на достъпа, пожароизвестяване, СОТ и др.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!