≡ Menu

Цветелина Янева набира скорост! В дует с Галена и още нещо…

Още в началото на кариерата си, Цветелина Янева  заложи на консервативна визия и изтънчен характер. С първи стъпки в кръчмарските среди, певицата се насочи към стълбицата на „Пайнер” и с успешни първи проекти певицата спечели прозвището „Пайнер звезда”. За разлика от повечето си колежки, Цвети се разголи много късно пред камера и все пак успя да запази изградения си имидж, но това за колежките и, започнали да градят кариера наравно с нея, но без бельо беше удар под кръста. Сега, тя се наслаждава на слава и много успешни хитове зад себе си.

Два проекта за лятото

В интервю пред „Автограф”, Янева сподели, че подготвя два проекта и са снимали и двата за една седмица. Единият е подготвен за разгара на лятото, а другият, в дует с Галена, ще бъде излъчен скоро по телевизия „Планета Пайнер”. Вече има кадри из нета от клипа на двете певици, но Цвети твърди, че меломаните ще бъдат изненадани въпреки кадрите.

Галена и Цвети – приятелки или колежки

Това е втория проект в който участват двете чалгаджийки. Цвети признава, че имат общ стилист и покрай него те са се сближили повече. Координират се, за да не се повтарят в проектите, помагат си, споделят идеи за дрехи и грим … като дружки. Всеизвестно е, че Янева не се разбира с много от колежките си, но винаги има изключения. Още от предния си проект заедно, двете се разбират много добре.  Изпълнителката на „видимо изневерил” си признава, че е била доста развълнувана от проекта с колежката си. Споделя също, че се е получило много по-добре от очакваното и няма търпение да го представи на феновете.

Двете ще пеят за „Пролет в приказките 2015”

„Гергана, пиле шарено” на Галена и „Кукувичката кукува/Злато, златно ябълко” на Цветелина, ще бъдат поздрав към всички фенове на „Планета Пайнер” на 6 май – Гергьовден. Цвети признава, че това е третия и фолклорен проект и се радва, че се е получил добре. Споделя, че и е било трудно и се е справила с проектите си сама. Сега тя е изключително горда от постигнатото. Както в самия стил на музиката, така и в модата тя е със собствен стил и на снимките от фолклорния клип, Цвети е с рокля, вписваща се идеално с Великден, косата и напомня на това как в миналото момите са сплитали косите си за да бъдат красиви и естествено грима и е лек и нежен.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!