≡ Menu

Станете известен посредством визитки

Много хора смятат, че модата на визитните картички е отминала. Истината обаче, е съвсем друга и всеки, който иска да стане известен с бизнеса си, трябва да притежава този класически рекламен материал. Разбира се, няма нищо лошо да рекламирате себе си и работата си по друг начин, но самото притежание на визитки ви прави човек, който се грижи и за най-малките подробности.

Преди години хората не познаваха интернет сайтовете и блоговете, като в повечето случаи раздаваха визитки, на близки и познати. Така картичките се предаваха от ръка на ръка, стигайки до точните хора. Хубавото във всичко, което ви разказваме е, че бизнес картите, както са известни на запад, не са скъпи и можете да ги поръчате при нас по всяко време.

Визитката е компактна картичка, която може да носите винаги в джоба си, чантата, портфейла и така нататък. На нея най-често са изписани вашите имена, адреси, интернет сайт, телефони, а в някои случаи може да се сложи и фирмено лого. Картончето може да бъде цветно, ламинирано и в няколко размера, които печатницата, ще ви предложи.

В наши дни имате възможност да поръчате визитки онлайн, което ще ви спести обикалянето по печатниците. Рекламните материали се получават чрез куриерска компания до вашия дом или филиал на куриерите. Ако направите поръчка от нас например, получавате безплатна доставка, за която ще прочетете повече в сайта на печатното студио.

В случай, че поръчате един тираж от 500 визитки и ги раздадете, ще усетите как известността ви се повишава. С минаване на седмиците, ще започнете да получавате обаждания с въпроси за предложените от вас продукти или услуги. Пишем всичко това, защото лично ние производителите на визитни картички, неведнъж сме се възползвали от силата на материала.

А сега ви оставяме да изберете добър шаблон за визитката си, с която да направите много-добро впечатление на партньори, клиенти и дори конкуренти. Поздравяваме ви за правилното решение, да заложите на класическите рекламни материали.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!