≡ Menu

SEO оптимизация

Замисляли сте се защо вашия сайт не излиза при търсения в google по ключови думи за които уж би трябвало да се вижда. Една от причини те е че вашия сайт може би няма външна seo оптимизация. Също така вътрешната сео оптимизация може да не отговаря на необходимите стандарти и информацията да не е подредена и показана правилно. Това което е нужно да знаете, че изработка на сайт не е достатъчно нещо за да имате един напълно завършен и работещ сайт. Именно какво е сайт без посетители!?

Когато имате сайт е важно да му направите сео оптимизация за да може да излиза в челните позиции на google при търсене на определените ключови думи. За подробна информация относно seo оптимизацията разгледайте посочения линк. Там ще откриете подробна информация за вътрешната и външната сео оптимизация на сайт. Много е важно вашия сайт да бъде с възможно повече информация да бъде правилно структурирана да има добре организирани връзки между статиите, да са добре описани мета описанията и др. Другата част по външната сео оптимизация е момента с натрупването на качествени линкове сочещи с ключовите думи вашия сайт. Именно при силни конкуренции това е една от най тежките задачи и е необходимо вие да натрупате възможно повече линкове към вашия сайт. Необходимо е писане на много статии в различни директории за статии линкване на вашия сайт от тези статии, публикуването на статиите в разлчини соц. мрежи за по-голяма тежест и много други.

Най-интересното е че по този начин при силно конкурентни области се създава една допълнителна конкуренция която постоянно нараства и става все по-конкурентна думат / израза. По този начин хората борещи се за техните си сайтове си вдигат взаимно летвата и е необходимо да се поддържат постоянно на ниво. Но от друга страна навлизането на конкурент става много по-трудно за него понеже той се оказва нов участник и неговия сайт тепърва трябва да се оптимизира и да трупа линкове, което ще отнеме много време и средства.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!