≡ Menu

Oбзавеждане на баня

Обзавеждане за баня с никелови аксесоари.

Матираните никелови аксесоари за баня могат да ви помогнат да промените облика на вашата баня. Повечето хора, когато си купуват имот чувстват необходимостта да се направят някаква промяна. Те почти винаги персонализират дома, за да го направят подходящ за тях. Те също така ще извършват някои обновявания, за да го направят по-удобен за живеене. Ако мислим за такива промени, тогава трябва да обърнем голямо внимание и на банята и аксесоарите трябва да бъдат съобразени с цялостната концепция на банята, в това число и плочки за баня било това теракота или гранитогрес. Но знаете ли как да я правите да изглежда като модерна съвременна баня? Отговорът може да е и само в монтирането на нови никелови аксесоари. Те лесно могат да трансформират стара традиционна баня до нова и модерна.

Да започнем промяната с това- промяна на кран, отляво, отдясно и в средата. Тъй като мивките са най-вече с керамичен произход, щателно почистваме всяка част и с това променяме цвета и от матовожълт до искрящо бяло. Следващата област на експлоатация е промяната пръта за душ завесата. Демонтираме ръждясалата стара пръчка и да слагаме чисто нова, която е направена от полиран никел. Разбира се, ще заменим и изсъхналата, стара завеса за душ с нова цветен завеса, закачена с матирани никелови закачалки. Следващата част от промяната са ръждясалите поставки за кърпи над ваната, тях ги заменяме отново с блестящи никелови поставки. Всъщност, ние трябва да поставим мулти-бар за поставяне на няколко кърпи в друга част на банята, там където оставяме кърпата за лице и ръце до мивката.

Има много ползи от поставянето на подобни аксесоари като част от обзавеждането за баня. На първо място, те са направени от масивен месинг, което ги прави устойчиви на ръжда и всички други елементи на корозия. На второ място, този вид аксесоари за баня никога не губят блясъка си, дори когато са подложени на влага и вода. На трето място, това са почти неразрушим. Освен това, по този начин, наистина може да промените интериора на цялата баня. Създава се един прекрасен ретро вид на банята, а ако искате може де се съчетае и с такива дръжки за останала част от мебелите в банята, така с малко средства ще получим една цялостна и стилна баня.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!