≡ Menu

Обучение кучета – съвети и препоръки

За да бъде направено правилно обучение кучета е важно не само тази дресировка да се извършва от специалист,но и най-вече да са правилно подбрани методиките, с които четириногия ви приятел да запомни лесно и бързо командите и жестовете, които желаете. За тази цел вече не е необходимо да се запасявате с тонове книги и да четете всичко, защото днес можете да оставите вашите песове в специално създадените за тази цел хотели за кучета, където те не само, че ще си прекарат приятно, но заедно с това ще научат множество неща.

При самото обучение кучета не се взема предвид само възрастта му, но заедно с това и породата на питомеца, като се използва специалната техника на комбинираната методика. Така се постигат най-бързи резултати и затова изцяло можете да доверите вашия пес на Хотел за кучета. Тук вашите четириноги приятели ще бъдат настанено в специални отопляеми клетки, които имат гумиран удобен под, а също така са снабдени със специални кучешки легла и тоалетна, за да може така едновременно да се поддържат техните хигиенни навици. Това е един истински рай за песовете, където те не само, че ще си прекарат страхотно, но заедно с това ще научат много различни команди и жестове. Хотелът се разполага във вилната зона на Боровец, а собственикът на това уникално местенце е Радослав Драгинев. Самият той извежда кучетата на разходка и ги обучава ежедневно на специално изградения за целта полигон в базата. Ако държите вашите песове да са обучавани от истински специалисти в тази сфера, тогава със сигурност това е най-добрия избор за вас.

И така, не на последно място по-важно е цената, която ще ви струва подобно удоволствие и обучение кучета. Обикновено престоя на подобни места възлиза дневно на около 10-15 лева, като тук всичко зависи от породата на самия пес, както и от желанията на стопанина му, с каква храна да бъде хранен любимеца му.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!