≡ Menu

Ново поколение климатици

От самото си появяване на пазара, климатиците и климатичните системи претърпяват непрекъснати промени. Технологията за производство постоянно се усъвършенства и подобрява. Освен на новата технология, компаниите произвеждащи климатици залагат все повече на изчистена и стилна визия.

В самото начало климатиците са били само за охлаждане. В последствие технологичните промени са наложили използването им и за отопление. Те са чувствително по-икономични от останалите алтернативни начини за отопление, като електрическата печка или отоплението на газ и дори носят ползи за околната среда. Ползите от използването им се отразяват първо в дома, където те филтрират въздуха от така вредните прах и полени, причинители на алергии, а също и оказват положително влияние върху комфорта във Вашия дом. Положителния ефект върху околната среда е отразен дори от Агенцията за енергийна ефективност, която отпуска значителни средства за закупуването на климатици и климатични системи. Използването им води до намаляването на вредните емисии от горящото гориво, както и намаляват ефекта на глобално затопляне.

Изборът на климатик често е трудна задача и зависи от много фактори. Потребителите избират своите климатици в зависимост от техните цени и според големината на помещението, за което са предназначени. В зависимост от модела, той може да се състои от едно вътрешно тяло или мулти-сплит система за две или повече помещения. Фирмата ни разполага с дългогодишна практика в разпространението и продажбата на климатици и подобни на тях системи. Компанията се радва на високи пазарни позиции, постигнати благодарение на положените усилия от страна на висококвалифицираните специалисти при работата им с клиентите. Фирмата ни предлага и пакет от услуги свързан със сервиза и ремонта на продаваните продукти. Към него се включват регулярната поддръжка от страна на фирмата, зареждане с фреон, подмяна на климатични части, ремонт на електроники на външното и вътрешно тяло на артикула и извършване на редовна профилактика в удобно време и място за клиента.

Инверторните климатици са едини от най-продаваните продукти на фирмата. Това са климатици с нова технология, които имат значителни предимства. Инверторните климатици представляват сплит-системи, които автоматично регулират своята мощност. Освен това те работят по-тихо от обикновените климатици и имат възможност за плавна промяна на температурата в помещението, което осигурява допълнителен комфорт по време на работа. За допълнителна информация, посетете страницата на фирмата.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!