≡ Menu

Нови модни тенденции за 2018 – нов моден имидж

В последно време все повече се експериментира при избора на връхни дрехи не само по модните подиуми, но и в ежедневието. И при цялото разнообразие се откроява една тенденция, която смело може да се вкара в зимния или предстоящия пролетен образ – палтото от наситен коралов цвят. Модел от 50-те, допълнен с драматичен грим и черни аксесоари, е чудесен избор за делова среща или за вечерта. Комбинацията с рокля в неутрален нюанс и неярки аксесоари, смекчава женския образ и подчертава неговата изтънченост. Особено ефектно е съчетанието на коралово палто от леко лъскава текстура, дънки, събрана на кок коса, очила и цветни ниски обувки.

Когато говорим за ярките акценти в тоалетите, не може да подминем цвета на пъпеш, който, всяка уверена в себе си жена ще избере. Не така наситен, като оранжевия и не така интензивен, като червения, този оттенък отлично се комбинира с други нюанси като бледо розов или цвета на морските вълни. Да не забравяме кафявото и черното.

Друг моден тренд за 2015 е комбинацията на делови костюм с маратонки или спортни обувки, ефектен актуален начин за постигане на стила кежуал. Всички знаем, че противоположностите се привличат. Затова няколко нетрадиционни съчетания на маратонки с изискан делови костюм ще добавят свежест във визията, ще разчупят деловия образ и ще ви откроят от тълпата. http://magazinmonic.com/

Особено актуални за тази година са и плетените рокли, като се появи нов начин за тяхното носене. Много е важно да се покаже правилно гола част от тялото чрез ажурена плетка. Това вече не е изненадващо, особено при летните модели, които носят много сексапил и лека загадъчност и ще бъдат стилен аксесоар за плажа. Някои дизайнери дават едно ново тълкуване на летния стил, като предлагат плетени модели в предимно тъмни тонове – добри заместители на малката черна рокля. С дълъг или къс ръкав и с интересна кройка, трикотажната рокля, креативно използвана, може да внесе много шик и мистериозен чар.

Надяваме се, че нашите предложения – една малка част от водещите тенденции за 2018, ще ви помогнат да създадете свой собствен моден имидж. Успех!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!