≡ Menu

Мебели за баня

Когато избирате елементите за обновяването на вашата баня е хубаво да се съобразите с това кой ще я ползва. Ако ще се ползва само от съпружеската двойка и за децата и гостите е предвидена втора баня в интериора може да се цели един смисъл. Друго дизайнерско послание се използва за комерсиална баня за вашия бизнес.

Няма погрешно избрани цветове за баня. Има само зле комбинирани. Ако студените цветове действат успокояващо, то топлите ни въздействат активизиращо. Всеки има нужда сутрин да се зареди с увереност, а връщайки се от работа след дълъг уморителен ден – с оптимизъм. През не големи интервали си внасяйте приятно разнообразие чрез нови мебели, арт предмети, аксесоари или преподреждайте.

В магазина може да откриете истинско разнообразие от стилни цялостни решения и самостоятелни елементи с всякакви стил, размери и нюанси. Елементите от МДФ са стабилни на влага и се монтират с параван между къта за къпане и тях. Те се фурнироват или боядисват в желан цвят. Фирмите, произвеждащи мебели, с които работим, са български и германски, италиански, испански и полски. Българската фирма работи по поръчка на клиента. Испанските са на брандовете Salgar и Avila Dos. Тези производители разполагат със съвременни, класически и умишлени състарени модели с голям асортимент от мивки, като използват първокачествен МДФ. Мебелите могат да са както МДФ, така и от органичен произход, и оригинален или класически дизайн.

Шкафанете, плотовете и останалите детайли от обзавеждането са от ПВЦ и са водоустойчиви и в разнообразни цветове. Те могат да бъдат моделирани по наш проект или вие да ни, изпратете снимки, скица или някакви картинки. Предлагаме много голям избор на готови мебели от ПВЦ или МДФ за вашата баня, но ако не попаднете на това, което желаете, ще се съобразим с вашите желания и изисквания. Цветът и големината също са по ваша заявка, като тонираме принтове и цветове върху стъкло. Мебелите се съчетават с подходящи плотове от технически камък, в избрани от вас нюанси. Ще изпълним вашите предпочитания във фирма у нас или Испания.

Може да научите много-повече за възможностите на Keranova, като разгледате сайта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!