≡ Menu

Какво можем да кажем за LED осветление цени

Времето на крушките с нажежаеми жички отмина и вече хората разчитат на светодиодно осветление за апартамента, къщата, офиса или търговския обект. Днес ще поговорим за LED осветление цени и как последните се отразяват на потребителите. Разбира се, трябва да имаме предвид различните осветителни тела, като ленти, луни, прожектори, лампи и тем подобни, но ще погледнем в общ аспект как стоят нещата.

Цената на LED крушките е по-висока от тази на волфрамовите варианти. Това е така, защото светодиодните технологии са значително по-икономични и вие ще избиете няколко пъти направената инвестиция. Нещо повече една лед лампа издържа около 20 000, а може и много повече, което я различава от всички други възможности на пазара.

Светодиодните са много по-добри от флуоресцентните такива, понеже за разлика от тях светват веднага и не премигват постоянно. Те не привличат насекоми и ни дават истинска ефективност, от която толкова много се нуждаем.

Сравнявайки LED осветление цени с тези на крушките използващи нажежаема жица, ще установим, че първите струват повече. За една година вашата инвестиция се връща многократно, както и сами бихте могли да забележите ако направите експеримент.

Изчисленията показват, че светодиодите са много икономичен вариант за осигуряване на необходимата светлина във вашия дом или там където работите. Големите търговски вериги вече почти престанаха да продават волфрамови круши, а защо е това може да се досетите и сами.

Лед осветителните тела не излъчват ултравиолетова светлина и не пречат на здравословното ви състояние. Елементарни са за поддръжка и монтаж, което ги прави съблазнителни за масовото потребление.

Голямата конкуренция при производителите на LED технологии намали цените им и сега всеки може да ги закупи за по-малко от 10 лева при някои модели. Големите фирми за техника произвеждат този вид светлинни тела и се радват на огромни успехи на пазара. Остава ви да селектирате най-точните лампи за вас и да се радвате на тяхната производителност.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!