≡ Menu

Играйте безплатно игри със шофиране в интернет

Изглежда, че тенденцията за възпроизвеждане на игри със шофиране, чрез интрнет се развива все по-бързо. Игрите с управление на автомобили са достъпни от доста години, една от най-ранните игри е Gran Trak 10, оригинала стартира от Atari през 1974. Gran Track 10 е с ниска резолюция и бяло-черни изображения. Тя е в режим за сингъл-плейър, като се състезавате с времето и трябва да съберете възможно най-много точки.

Night Racer е следващата игра от висок ранг, която се превръща в хит, разработен от Micronectics няколко години по-късно, като предлага триизмерен стил на шофиране, въпреки, че технологията е все още изключително ограничена, пак графиките са пускани в черно-бял дизайн, като целта е била състезаване с времето.

През следващите години игрите с коли започват да се развиват стремително като се базират на по-агресивната страна, пример за това дава Namco и добре позната състезателна игра, Pole Position.

Pole Position позволява на играчите да се състезават заедно с други автомобили на пистата за първи път и довежда състезателните игри до ново ниво чрез подобряване на графики, имате възможност да се състезавате с реален дизайн на пистите. Скоро след нея, някъде около 1986 г. излиза Out Run, игра, която ви пренася в света на най-добрите състезателни автомобили, като в същото време доставя истинска графична наслада смесена с реалистичност, макар и аркадния й стил.

Безплатните състезателни игри в интернет се прибавят по-късно. В началото на използването на уеб игрите те са били доста обемисти, което отнема много време да се зареди, което автоматично кара дори и да не я погледнете, а това е реална стъпка назад. Това дава необходимостта от развитието, което довежда до Adobe Flash, издаден през 1996 г.. Flash е революционно откритие, което позволява на компютърната графика и интерактивност, да бъдат лесен елемент, който се поддава добре на игрите със шофиране в интернет.

Това което не сме споменали са безплатните онлайн игри с управление на превозни средства в интернет, които бързо се превръщат в това, което са днес, бързо зареждане и по-приятни за окото. Огромно количество от този род игри може да се играе безплатно, като едни от най-търсените са състезателните коли, състезателни игри с камиони, 4×4 рали, паркинг пробни игри, мотор и игри с чудовищни камион. Всички тези стилове може да откриете при нас, за безплатни онлайн игри.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!