≡ Menu

Газови уредби за старите автомобили

Притежателите на стари автомобили обикновено използват газови уредби, защото им излиза по-евтино, отколкото да карат на бензин. Обикновено те монтират италиански или турски бутилки, които им спестяват доста сериозни разходи. Разбира се, съществуват и много водачи на моторни превозни средства отхвърлящи АГУ като вариант.

Причините за страха от газта се крият във възможността за запалване и експлозия, а също и от спад на мощността на двигателя. Естествено ние имаме задължението, да ви обясним, че пропан-бутанът е толкова опасен, колкото и бензина. Не мислете, че шофьорите с бензинови резервоари са защитени от неприятни инциденти. Важното е да направите точен монтаж и настройка на уредбата, за да бъдете спокойни.

Ако вече имате газова бутилка ви предлагаме да се погрижите за нея чрез съответните прегледи в реномиран сервиз. Такъв може да намерите от обяви във вестника или по интернет, където има стотици сайтове на фирми за продажба, монтаж и демонтаж на АГУ.

Един от вариантите за избор на газови уредби и инжекциони е фирма Energy Gas, която работи изключително във ваша полза. Благодарение на добре подбрания ние екип ние гарантираме за високото качество на труда ни и крайния резултат в полза на българските потребители.

По-модерните возила могат да се доверят на газовите инжекциони, които фирмата предлага за тях. Всичко зависи от двигателя ви и дали имате желание да използвате газ за гориво. Бързаме да внесем успокоение, че в дългата ни практика не сме имали клиент, който да е преживял какъвто и да е проблем свързан със системата.

Нека обобщим…

Оставяме ви да прецените кое гориво, ще бъде най-доброто за стария ви автомобил и ако се спрете на газова уредба, можете да дойдете на нашите адреси, за да я поставим и настроим.
Шофирайте разумно и никога не се качвайте в колата употребили алкохол. Приятно пътуване!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!