≡ Menu

Функции на ролетни щори Rehau

Напоследък, една марка доказва, че заслужава доверието на клиентите си все по-често, благодарение на своите продукти. Говорим за ролетни щори Rehau, които определено имат с какво да ви зарадват и изненадат. Сега, ще обърнем внимание на техните функции, които са най-важното нещо в тяхното устройство.

Топлоизолацията е функция, която всички качествени щори трябва да притежават. Тя се създава от пространството между прозореца и щората, където се образува въздушна възглавница. Влиянието и може да се засили с вградена кутия в изолацията, което допълнително ще намали средствата ви за отопление.

Друго важно предимство на ролетни щори Rehau е, че те предпазват дома ви от влизане взлом. В днешно време, хората са свидетели на ставащото, на голямата престъпност, на много инциденти, така че всеки иска да се подсигури по най-добрия начин. Точно заради това, тези щори са нещото, което на пръв поглед безобидно, ще ви предпази от лошите на улицата.

Изключително добра идея е вградената против насекоми мрежа, които ролетни щори Rehau притежават. Тя е изработена от стъклофазер. Пропуска достатъчно светлина, за да не бъде нито горещо, нито тъмно. Доставя се в различни размери и приляга идеално навсякъде, колкото и нестандартна дограма да имате. Най-често се ползва в детската стая, спалнята или кухнята.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!