≡ Menu

Една ваканция за всеки джоб

В момент, в който четете този текст, най- вероятно ще си кажете: “Много добре са богаташите. Могат да заделят пари за такава невероятна ваканция.” но нашето предложение е на съвсем нормална цена. Направо символична или, честно казано, нашата ваканция ни възлиза съвсем без пари, така и всяка мечта.

Добре е измислено и за къщните любимци. Ако пък притежавате куче, котка или дори друг тип екзотично животинче, не се тревожете за него. Питомният ви любимец ще е както трябва подслонен. Без безпокойство можете да вземете кучето с вас, без да се обръща внимание дали кучето е пекинез, болонка или в случай че е сравнително по- едро на пример Дог, алабай или Кавказка овчарка. В дните, когато имате работа и нямате на разположение свободно време да се погрижите за него, е създаден и хотел за домашни питомци. В този хотел за домашни животни на кучетата се гледа с значително доверие – известно количество кучета разновидност Кавказка овчарка, без съмнение ще са помощници на пазача да ви избави от зложелатели.

Има способност за разнообразни спортни и най- различни дейности. Както SPA екстрите, масажите, плувния басейн и спортния салон, бихте могли способност да използвате голямата зала за танцуване. В този салон се правят уроци по танци и балет – латино танци, модерен балет и модерни танци, лирикъл джаз балет така и каквото друго си изберете. Преподавателите по танци са много добри, и след почивните дни, спокойно имате готовност да се запишите на състезание по джаз танци и да очаквате награда.Някога изключително младата писателка Петя Дубарова е била казала “Мила ваканция, чакам те, притежавам те”! И аз чакам за отпуска. Нямам на ум единствено за отпуска, за няколко дни, с мъка взети от деловия ритъм, в който без милост се явяват SMS-ите и електронната поща, с намерението да завземат доста повече от чудесното време за свободни минути.

Мечтая за чудна почивка – голяма, отпочиваща, да няма край. Както в по- младите години. За детското ми въображение, на крайните дни на месец май, началото на есенния сезон, се рееше някъде в необятното бъдеще. Конният спорт също така е налице. Много близо до курорта е направена конна база, на която желаещите могат да яздят, да практикуват конен спорт с отбрани чистокръвни коне и да се наслаждават на този вид невероятно удоволствие с наименование езда. Много често на това място да се състоят и надпревара по езда и спорт с коне. Приположение че ако не не предпочитате ездата, можете да се порадвате на красивите коне, на воля пасящи в котловината около селището. В парка иам понита, които сякаш те молят да ги погалиш, а малките биха могли да ги яздят колкото им душа иска. Та за същата ваканция искам аз. Да е голяма, спокойна и заета с невероятно приятни неща. Ако искате да мечтаем заедно? Имате на пример един курортен комплекс. Независимо дали е около морето също и на място в детствената балканска околна среда, чудесно е да представлява сбор между двете. Релаксиращото курортче има предразполагащи на един етаж къщурки, мебелирани за най- изтънчения вкус – от битов до съвременен стил. Всички мебели са създадени по нечий вкус, в тях се разчита на неповторимо дизайнерско усещане, но заедно с това предлагат комфорт и предлагат отмора. Абсолютно всички мебели са в кондиция с последната дума на интериорния дизайн. Имате вероятност да обядвате в много ресторанта или ако желаете домашно направени манджи, в помещенията се намират уютни, снабдени с най- различна техника, дизайнерски кухни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!