≡ Menu

Доставка на цветя и подаръци – най-романтичните жестове

Цветята и романтиката са често неразривно свързани, а и идеалния подход, когато искате да свалите някоя жена. Истинският романтик по душа знае, че за да стигне до сърцето на любимата трябва да я обсипва с романтични жестове като доставка на цветя без повод и други подобни. На дали има човек, които да не знаете, че най-романтичното цветя, което масово се подарява между влюбени са розите. Ако обаче искате вашия жест да бъде оригинален, но все пак романтичен тогава помислете за букет с други цветя. Не робувайте на общоприетото, бъдете различни. Ето и някои подходящи предложения от онлайн магазин за доставка на цветя:

Рози

Розите са цветята, които отдавна са станали символ на любовта. Цветът на розата диктува посланието към получателя – червения цвят е символ на страстта, а розовия е цвета на романтиката. Белият е символ на чистотата, невинността и верността, докато жълтия е символ на приятелството. Можете да изпратите на приятелката ви доставка на букети с дузина рози, е един наистина романтичен подарък, но дори и една роза да подарите, поднесена в подходящия момент е жест, които ще се помни дълго.

Лалетата

Лалетата също като розите носят послание свързано с идеалната любов. Те също разполагат с голямо разнообразие от цветове – червени, жълти, шарени и още много други. Ако искате да изпратите и специално съобщение, можете да го гравирате върху вазата, в която ще бъдат поставени цветята при доставката.

Орхидеи

Тези ориенталски цветя също са символ на любовта, красотата и изискаността. Те също имат богато цветово разнообразие, освен това са могат да се отглеждат и в саксии.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!