≡ Menu

Ако се вълнувате от ценовите листи на фирмите за почистване в София, тук е мястото да се запознаете с тях!

Както предполагаме добре знаете, услугите на почистващите фирми се търсят най-вече от бизнес компаниите у нас. Но поради високото качество и професионализъм, все повече семейства се доверяват на почистване по домовете и то не обикновено, а професионално почистване. Изключително важна подробност, преди да изберете такава фирма, е фактът, че професионалното почистване в София не е евтино. Но всичко това е напълно заслужено, защото фирмите за почистване се справят с лекота с всеки неприятен домашен проблем.

Ние предварително направихме кратко проучване сред ценовите листи на фирмите за почистване в София, което показа, че за най-честата услуга – почистване на дома, средната цена, предлагана от почистваща фирма, е 50 лева. Разбира се, тези данни касаят най-вече почистващите фирми в София, където търсенето им е най-голямо.

От съществено значение за определянето на крайната цена, са именно вашите цели и желания. По този начин например, ако се нуждаете от пълно почистване на апартаменти или пък почистване на офиси, предлаганите от фирмите за почистване в София цени са за един квадратен метър, като най-вече излизат приблизително 3 лева за 1 квадрат.

В сайтовете на компаниите за почистване в София винаги се упоменава, че по-специални услуги като почистване след ремонт, например, винаги се таксуват по-скъпо, главно заради сложността и трудоемкостта на изпълнението им.

Добре е да сте предварително запознати, че освен ако нямате минимална поръчка за почистване на домове, всяка останала услуга ще има различна и специфична цена, която се образува най-вече от това колко време, сили и уреди ще са необходими за нея. Така че не се учудвайте, ако крайното заплащане е различно от предвиденото от вас.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!