≡ Menu

5 причини за избор на алуминиева дограма

Алуминиевата дограма е много популярна днес, тъй като предлага лукс и функционалност на потребителите. Разбира се, за да имате добри резултати от вашите алуминиеви прозорци, то ние ви препоръчваме да използвате такива с термично прекъсване, което не позволява пробива на конденз. В следващите редове ви даваме 5 причини да изберете алуминиева дограма.

Първата причина за избор на алуминиева дограма е нейната визия. Всеки специалист ще ви каже, че дизайна на профилите от алуминий е неповторим. Вие може да отваряте и затваряте прозорците по различни начини, което ви осигурява максимално удобство при поддръжка и почистване. Нещо повече, клиентът преценява какъв цвят да бъдат рамките като разнообразието е огромно.

Втората основателна причина за селекцията на алуминиеви профили е тяхната издръжливост на снеговалежи, градушки, земетресения, пожари и прочие бедствени положения.  Алуминиевите рамки не измръзват лесно и запазват топлината от електрическите уреди във вашите обекти. Топлите профили имат прекъснат термостат и стопират кондензацията.

Третата причина свързана с покупката на алуминиеви дограми е дълготрайността им. Те живеят много дълго, без да загубят външния си вид. Не се деформират и не пожълтяват, което както сами се досещате това е чудесен повод да направите инвестиция в този тип дограма.

Причина четири свързваме с цената на продукта. Последният е по-евтин от дървената дограма, а е също толкова луксозен. Ако държите на дървото, то алуминиевата дограма може да се облицова в дървесни видове, за да получите прекрасна интериорна и екстериорна визия.

Петата последна причина за покупката на дограма от алуминий е възможността да поставите всякакви стъкла. В това число влизат икономичните стъклопакети за всеки сезон, които повишават нивата на шумо и топлоизолацията във вътрешните ви помещения.

В наше време алуминиевата дограма се купува основно от собствениците на фирми и корпорации. Те залагат на комфорта и външния вид, който придават този вид профили. Естествено, алуминият е предпочитан материал от редица домакинства, както в България, така и в много други точки от Европа и света.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!