≡ Menu

5 предимства на Българската търсачка?

Ако искате да намерите добре българска търсачка в Интернет, то не бива да ги пренебрегвате, която вече години предоставя уникални възможности на българските потребители. Освен, че можете да търсите сайтове, новини и изображения в България и чужбина, имате достъп до най-различни инструменти, които ще ви помогнат.

В следващите няколко реда ви показваме петте основни причини, за да използвате преимуществата на родната търсеща машина и нейните чудесни опции:

  1. Освен режим на търсене, получавате достъп до меню Whois, чрез което да проследите историята на сайт, който ви интересува. Една екстра, която липсва дори и в големите европейски сайтове.
  1. Директорията за статия, притежаваща капсули на времето, позволяващи да качите интересни истории и да ги програмирате, така че да се покажат след време.
  1. Сайтът ще се хареса, както на търсещите информация в мрежата, така и на уеб разработчиците имащи нужда от различни видове инструменти, безплатен имейл адрес, видео клипове и какво ли още не.
  1. Място за вашия бизнес. Можете да свържете тематична снимка с вашия бизнес сайт. По този начин ще получите повече и полезен трафик към определени страници.
  1. Линковете от статиите и другите опции на търсачката са с PR4, което ги прави изключително важни за вас и присъствието ви в WEB среда. Това кара стотици SEO оптимизатори и копирайтъри да използват плюсовете на сайта.

Истината е, че можем да ви разказваме още много за полезните функции на едноименната търсеща машина. Горе изброените предимства са само началото, а в бъдеще очаквайте още много новости работещи във ваша полза.

Обобщителни думи

В бъдеще, ще видим развитието, но сме сигурни, че все повече потребители ще търсят информация в световната мрежа, благодарение на този приятен уебсайт с приятен дизайн и лек за работа интерфейс. Разбира се, очакваме и новите инструменти, с които ще ви запознаем своевременно. Примерно семантично търсене, базирано на микроданни.

Още информация за търсачката може да видите във видеото, посветено на българска търсачка.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!